Ali Çelebi
Kırmızı Üye
- 19 Mart 2019
- 1.063
- 663
- 658
Koyup şampiyonluk turu atmalıyız bu Fener sevicilerin evinde
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azından 60 dakika filan Dubois in oynamasından yanayım. Adekugbe çok nerde duracağını, ne zaman basacağını, ne zaman bindirip ne zaman geri koşacağını bilen bir oyuncu değilMüsilaj
Boey Nelsson Bardakçı Dubois
Torriera Berkan
Raşit Oliviera Kerem
İcardi
Daha öğlen bunu yazmıştım.Yemin ediyorum taraftarın şu korkaklığını anlamıyorum. Gören de sanki 10 senedir şampiyon olamayan takım biziz diye sanır.
Geriye 6 maçın kalmış, bu 6 maçtan 3 galibiyet 3 beraberlik çıkarsan bile rakibin ne yapmış ne etmiş ona bakmadan bile şampiyon oluyorsun.
Biraz hangi takımı tuttuğunuzun farkına varın artık ya. Gomis olayına mı sinirleneyim yoksa pazartesi olduğu için iş stresine mi sinirleneyim yoksa bu korkak taraftara mı sinirleneyim bilemiyorum şu an.
Biz Galatasaray'ız ulan, bunun farkına varın artık.

Hocam ben kazim can diyorumHerkesin aklında ilk.onbirin 9/10 kişisi hemfikir.
Muslera
Boey
Nelsso
Bardakçı
Xxx
Torriera
Oliviera
Rachica
Mertens
Kerem
Icardi
Ben de buaç için sol bekte Dubois'in oynaması gerektiğini, oliviera ya da Mertens'den birinin Berkan ile değişmesi gerektiğini düşünüyorum. En iyisini hoca bilir.
Kalitemiz belli oyunumuz belli skor taraftarlarına bakmayın siz umarım yeneriz . Beraberlik de olur