- 6 Eylül 2014
- 94.146
- 64.931
- 4.608
Adkugbe oliviera out Berkan dobois in
65 gibide mertens çıkmalı Kerem onun yerine geçmeli barış sola gecebilir
65 gibide mertens çıkmalı Kerem onun yerine geçmeli barış sola gecebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerde ezildik hocam ne ızlıyonuzBeşiktaş deplasmanında neden adamları Barcelona gibi oynatıyoruz anlamadım.
Fener 0-0 berabere kaldı böyle ezilmedi. Golden sonra çok kötü oynadık utandım yani.
hoca fener önce tüm maçlarını kazansın sonra son maçı düşünürBu maci kaybetsek ve 1 beraberlik daha alsak fenere galibiyet yetiyor. Bu mac ve diger mac da berabere bitse yine fenere galibiyet yetecej
3 puan farkın getireceği baskı faha fazla olur her türlü.Bu maci kaybetsek ve 1 beraberlik daha alsak fenere galibiyet yetiyor. Bu mac ve diger mac da berabere bitse yine fenere galibiyet yetecej
gedson hakem için çok tehlikeli.Süratşe giriyor ayağından topu ayağından alsan da atıp kavranıyor kendi kendine.Kart göstertmeye faul almaya oynuyor seyircide destek veriyor.İçinde gedsonun olduğu toplam 4 yanlış karar verdi hakem. 2 kez biçti devam edildi 2 kez olmayan faulü verdi.
Basit gelebilir fakat bize gelen 4 atağin çevrilip bizim 4 atagimiz olduğu durumda fark çok olur.
İnce ince doğramak böyle birşey.
Bahane değil tabi tempoyu biraz yükseltip üretmeye başlamalıyız yürüyoruz resmen şu an.
Yaw fener tum maclarini kazanirsa sadece 1 mac puan kaybetme hakkimiz var. Fenerin her puan kaybinda extra bize de hak oluyor. 2 maglubiyet de alsak 2 beraberlik de alsak fenere son mac galibiyet yetiyorNasil yok renkdas. Kesinlikle kaybetmemeliyiz. Giresun es kaza bir beraberlik alir haftaya o zaman goruruz beraberligin onemi yokmu varmi.
Ne Barcelona'sı yav nasıl maç izliyorsunuz siz.Beşiktaş deplasmanında neden adamları Barcelona gibi oynatıyoruz anlamadım.
Fener 0-0 berabere kaldı böyle ezilmedi. Golden sonra çok kötü oynadık utandım yani.
Kalede olunca her vuruş gol zaten duran topta neden cıkmadıysa kaleden anlamıyorum.8 kisi oynuyoruz. Sergio-Kerem-Mertens sahada yok. Macin onemini bilen mucadele edecek 3 adam acil. Muslera'cim 6 pasa top dusuyo cikmiyosun. Tinercilerin duran toptan baska gol atma ihtimali yoktu sayende attilar.