⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Adkugbe oliviera out Berkan dobois in

65 gibide mertens çıkmalı Kerem onun yerine geçmeli barış sola gecebilir

Beşiktaş deplasmanında neden adamları Barcelona gibi oynatıyoruz anlamadım.

Fener 0-0 berabere kaldı böyle ezilmedi. Golden sonra çok kötü oynadık utandım yani.
nerde ezildik hocam ne ızlıyonuz

1 tane pozisyonları var duran toptan

Orta saha da gözünü kan bürümüş bir Gedson varken bizim kız İsmet Oliveira çok ezilir daha... Torreira gibi bir adamımız olmasa çok baskı kuracak Beşiktaş...

Golden sonra ozellikle 30 dk sonra bir kırılma yaşadık
Duran toplarda Muslera hiç çıkmıyor
Belki buna cikilmazdi ama bir kişi rahatsız etse kolay vuramayacak

Toreira dan başka zahmet edip de mücadele eden yok. Mertens, Oliviera, Kerem bu kadar kötü oynayabilir.

Böyle giderse sıkıntı.

Adekugbe kanadında maden var. Haftalardır oynamayan Rosier'i bile tutamıyor. Boey de kötü.

Muslera'nın yan toplar evlere şenlik.

Biraz kıpırdayın yaw. Ölü gibi oynuyoruz.

İçinde gedsonun olduğu toplam 4 yanlış karar verdi hakem. 2 kez biçti devam edildi 2 kez olmayan faulü verdi.
Basit gelebilir fakat bize gelen 4 atağin çevrilip bizim 4 atagimiz olduğu durumda fark çok olur.
İnce ince doğramak böyle birşey.
Bahane değil tabi tempoyu biraz yükseltip üretmeye başlamalıyız yürüyoruz resmen şu an.
gedson hakem için çok tehlikeli.Süratşe giriyor ayağından topu ayağından alsan da atıp kavranıyor kendi kendine.Kart göstertmeye faul almaya oynuyor seyircide destek veriyor.

Adekugbe ortada yok. Oyuna girmiyor. Girse de sadece geri pas. Hoca bir çözüm bulur umarım

Nasil yok renkdas. Kesinlikle kaybetmemeliyiz. Giresun es kaza bir beraberlik alir haftaya o zaman goruruz beraberligin onemi yokmu varmi.
Yaw fener tum maclarini kazanirsa sadece 1 mac puan kaybetme hakkimiz var. Fenerin her puan kaybinda extra bize de hak oluyor. 2 maglubiyet de alsak 2 beraberlik de alsak fenere son mac galibiyet yetiyor

8 kisi oynuyoruz. Sergio-Kerem-Mertens sahada yok. Macin onemini bilen mucadele edecek 3 adam acil. Muslera'cim 6 pasa top dusuyo cikmiyosun. Tinercilerin duran toptan baska gol atma ihtimali yoktu sayende attilar.
Kalede olunca her vuruş gol zaten duran topta neden cıkmadıysa kaleden anlamıyorum.

Dubois Berkan girmeli Adekugbe Sergio Oliveira oyundan çımalı.Orta sahayı çok rahat geçiyolar..

Geri
Üst Alt