⚽ SL 22/23 H:32 | Beşiktaş 3-1 Galatasaray | MS | 30 Nisan

Sakin sakin sakin
Biraz sakin olalım
Her maça 3 puan için cikacaz
Biz takilsak fener maçına kalabilir
Ama fenerin takılma şansı yok
Biraz sakin
Bjk bilenecekti
Bizde 1-0 dan sonra çok durduk
Saçma bir ikinci golde maalesef bitirdi bizi
Fener hariç hücum gücü iyi iki takımla oynadık
Önümüze bakalım
Takılmaya gerek yok

Bjk deplasmanında yenilmek doğal ama beni üzen şey futbolumuzun ve konsantrasyonumuzun geriye gitmesi. Kalan haftalarda her maçı final gibi oynamamız gerekli

Maci uzatmada takip etmedim. Şimdi skora baktim bizim atmamiz gereken golü onlar atmış. Lanet olsun. Neyse hala öndeyiz. Şimdi hatalarimizdan ders çikarip önümuzde maclari kazanmaliyiz. fb maç kaybetmeyecek

Baş sorumlu kaleci denen herif orta sahadaki portekizli ve oyuna mudahale etmeyen hocadır

Neyse geçmiş olsun ,polyanna arkadaşlar belki kızacak ama bu takım şampiyon olamaz takım oyun olarak fizik olarak istemiyor şampiyonluğu
Fener hediye ederse de o da bizim basarimiz olamaz

bjk daha antalyayla adanaya karsi oynayacak

o mactan bir tanesinde puan birakir

Bu kadroyla bu kadar seri ve üzerine şampiyon olursak muazzam başarı olarak.

Bu namussuzları sevindirdiniz yaaa..İnşallah şamiyonluğu vermezsiniz.

Hadi taraftar çapsız ulan bıktım şu iş bilmez yöneticilerin trasnferdeki çapsızlıklarımdan.Ulan 2,3 tane sağlam adamla zaten bu takım wınner özelliğiyle şampiyonluğa oynuyor.ulan bir kere tam olmasa bile başarı oranı yüksek olsun lan..Bir kere olsunda şu ligi ağlatalım.

Bin defa söyledik bu oliveira denen adamla ikinci döneme başlanmasın.Ulan körr olmak lazım kör bunu görmemek için.sol bek desen hiç yok…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bazı topçulaırmız çok beyinsiz, Kerem-Abdülhak hariç gerisi çöp

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saha kenarından oyuncuların performansı gözükmüyor mu acaba ilk golü yedikten sonra takım dağıldı. Ama Okan hoca hiç bir şey yokmuş gibi takımın en kötü oyuncusunu sahada tuttu oda maçı hediye etti. Diğer kötü adakugbe nin taraf kaç maçtır otoban daha bir maç önce adamlar ordan 2 gol buldu. İnsan şaşırıyor gerçekten

Ne Gedson'u birader adam her pozisyonda tekme atıyor herifi hakemler palazlandırıyor. Bir takım düdüklerle anca bu kadar sindirilir.

Yine de biz kendi hatalarımızla verdik maçı. Muslera ve Oliveira haftalardır gergin. Bir yerde yakacaklardı sırayla hallediyorlar sağ olsunlar. Midtsjö bile oyuna girince karakter koydu sahaya. Bu haftalarda bu 2 oyuncu bizi yarı yolda bırakacak belli ki.

Cok buyuk avantajimiz vardi bu sadece avantajda kaldi cok buyuk kismi kayboldu

Hala 2 mac kaybetme hakkimiz var febe macini kazanmak şartiyla tabiki, veya 1 mac kaybedip febe maci beraberlik bile yetiyor. O yuzden musterih olunuz

Geri
Üst Alt