Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçın 0-0 bitme ihtimali %0 bence
Bu herif ezelden beri böyle. Alp Yalman zamanı (bu da o sıra BJK kaptanı) kombine sistemine geçtiğimizde ASY'de bir BJK derbisi sonrası neden BJK'ye %50 den az yer ayırmışız diye maç sonrası mikrofona tatava yapıyordu. Bir de yok neymiş aynı şeyi FB maçında da yapmamalıymışız.Rıza efendi bu pankarti unutuyor hala bizimle uğraşıyor. Benim babamın mesleğiyle dalga gecseler hayat bana cehennem olurdu. Herifin tek derdi biziz kaç yıldır. Gerçekten çok ilginç anadolu kulüplerinin hocalarinin futbolcularının bizim kulüple alıp veremedikleri ne çözemiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 199502
guzel foto rdasgs düşmanı rıza ve her sene türeyen yalamalarından nefret ediyorum
Hakemler bunları ittirse bile bu sefer olmayabilir son maç umutlanıp baya yıkıldılar. Son maçlar her ne kadar kazansalar da Valencia'nın suratına maç içinde dikkat ettiyseniz adam salmış umursamaz şekilde takılıyor bizim geçen sene ki Feghouli ve Babel moduna geçiş yapmış.Puan kaybı geleceği konusunda pek iyimser değilim. Oyun olarak zaten haftalardır dipteler, son maç ile de pes etme noktasına geldiler. Yine de bu maçı ezkaza bir futbol ve hakem ile yenerek yarışa gazla dahil olacaklarını düşünüyorum. Şu ana kadar ligin kopması gereken haftalarda hakem dokunuşları ile buna müsade etmediler ve hissiyatım yine o maçlardan biri olacak. Hatta bu maç ve derbiyi paket olarak düşünebiliriz konya/alanya haftası gibi.
Valla bizden olmayacak diye uzun süredir bas bas bağırıyorlar aslında dk sonrası 3 puanı hakettikleri maçlar bile sayılıdır fakat benim düşüncem hala aynı. Son haftaya kadar yarışta tutundurulmaya çalışacaklar. İnş senin dediğin gibi olur ve kendi kendilerini imha ederler.Hakemler bunları ittirse bile bu sefer olmayabilir son maç umutlanıp baya yıkıldılar son maçlar her ne kadar kazansalarda Valencia'nın suratına maç içinde dikkat ettiyseniz adam salmış umursamaz şekilde takılıyor bizim geçen sene ki Feghouli ve Babel moduna geçiş yapmış.
Altay sözleşmeyi kaptı ve baktı olmuyor ihale kalmasın diye erkenden kaçtı kalelerinde İsmail Çipe'nin bir üst versiyonu İrfan Can Eğribayat geçti daha tam farkına varmadılar.
Kupaya odaklanırlar ama onu da alamayacaklar gibi gözüküyor.Valla bizden olmayacak diye uzun süredir bas bas bağırıyorlar aslında dk sonrası 3 puanı hakettikleri maçlar bile sayılıdır fakat benim düşüncem hala aynı. Son haftaya kadar yarışta tutundurulmaya çalışacaklar. İnş senin dediğin gibi olur ve kendi kendilerini imha ederler.