SL 22/23 H:32 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 29 Nisan

MS

• 1

Oy: 21 36,2%
  • X

Oy: 17 29,3%
  • 2

Oy: 20 34,5%

• Kullanılan toplam oy
    58
  • Anket kapatılmış .
Maçın sonunda umarım Sivas'tan adam çıksaydı köpekleri meşhur olmazdı demeyiz.

istanbulspor macindan bir gün önce rüyamda dk 80 gibi 1 0 öne gectiklerini ve son dakikada yedikleri gol ile adeta şok olduklarını görmüştüm... bakalim bu sefer rüya görecek miyim?

Rıza efendi bu pankarti unutuyor hala bizimle uğraşıyor. Benim babamın mesleğiyle dalga gecseler hayat bana cehennem olurdu. Herifin tek derdi biziz kaç yıldır. Gerçekten çok ilginç anadolu kulüplerinin hocalarinin futbolcularının bizim kulüple alıp veremedikleri ne çözemiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 199502
Bu herif ezelden beri böyle. Alp Yalman zamanı (bu da o sıra BJK kaptanı) kombine sistemine geçtiğimizde ASY'de bir BJK derbisi sonrası neden BJK'ye %50 den az yer ayırmışız diye maç sonrası mikrofona tatava yapıyordu. Bir de yok neymiş aynı şeyi FB maçında da yapmamalıymışız.

Ezelden beri her halta maydanoz itici bir herif.

Fener her ne kadar son dakikalarda kazanıyor olsa da futbol anlamında rezaletleri oynuyordu başakşehir maçında kırmızı olmasa o maç muhtemelen yenileceklerdi, Ankaragücü maçında penaltı olmasa gene kazanamazlardı, Karagümrük maçında 1000 şut vursan 1'i girecek cinsten top girdi. Bir şekilde şansları yanlarındaydı ama son maç sadece puan kaybından fazlasını götürdü.

Rakibin puan kaybetmiş ayağına fırsat gelmiş 96'da golü yiyorsun çekirge 2-3 kez zıpladı sonunda da saçma sapan bir gol yediler. Sezon içi olsa takıma motivasyon sağlayabilirlerdi ama sezon o kadar kısaldı ki bu maç 10. hafta olsa dersin ki 26 tane daha maç var 5-6 maç kaldığını da düşünürsek mental olarak toparlanacaklarını sanmıyorum.

Muhtemelen bu maç puan kaybı yaşarlar ya hiç puan alamazlar ya da 1 puan alırlar.

Puan kaybı geleceği konusunda pek iyimser değilim. Oyun olarak zaten haftalardır dipteler, son maç ile de pes etme noktasına geldiler. Yine de bu maçı ezkaza bir futbol ve hakem ile yenerek yarışa gazla dahil olacaklarını düşünüyorum. Şu ana kadar ligin kopması gereken haftalarda hakem dokunuşları ile buna müsade etmediler ve hissiyatım yine o maçlardan biri olacak. Hatta bu maç ve derbiyi paket olarak düşünebiliriz konya/alanya haftası gibi.

Puan kaybı geleceği konusunda pek iyimser değilim. Oyun olarak zaten haftalardır dipteler, son maç ile de pes etme noktasına geldiler. Yine de bu maçı ezkaza bir futbol ve hakem ile yenerek yarışa gazla dahil olacaklarını düşünüyorum. Şu ana kadar ligin kopması gereken haftalarda hakem dokunuşları ile buna müsade etmediler ve hissiyatım yine o maçlardan biri olacak. Hatta bu maç ve derbiyi paket olarak düşünebiliriz konya/alanya haftası gibi.
Hakemler bunları ittirse bile bu sefer olmayabilir son maç umutlanıp baya yıkıldılar. Son maçlar her ne kadar kazansalar da Valencia'nın suratına maç içinde dikkat ettiyseniz adam salmış umursamaz şekilde takılıyor bizim geçen sene ki Feghouli ve Babel moduna geçiş yapmış.

Altay sözleşmeyi kaptı ve baktı olmuyor ihale kalmasın diye erkenden kaçtı kalelerinde İsmail Çipe'nin bir üst versiyonu İrfan Can Eğribayat geçti daha tam farkına varmadılar. Sivas deplasmanı tam kaleci sınavının verileceği deplasmanlardan muhtemelen maç sonu çok fazla konuşulacak.

Hakemler bunları ittirse bile bu sefer olmayabilir son maç umutlanıp baya yıkıldılar son maçlar her ne kadar kazansalarda Valencia'nın suratına maç içinde dikkat ettiyseniz adam salmış umursamaz şekilde takılıyor bizim geçen sene ki Feghouli ve Babel moduna geçiş yapmış.

Altay sözleşmeyi kaptı ve baktı olmuyor ihale kalmasın diye erkenden kaçtı kalelerinde İsmail Çipe'nin bir üst versiyonu İrfan Can Eğribayat geçti daha tam farkına varmadılar.
Valla bizden olmayacak diye uzun süredir bas bas bağırıyorlar aslında dk sonrası 3 puanı hakettikleri maçlar bile sayılıdır fakat benim düşüncem hala aynı. Son haftaya kadar yarışta tutundurulmaya çalışacaklar. İnş senin dediğin gibi olur ve kendi kendilerini imha ederler.

Valla bizden olmayacak diye uzun süredir bas bas bağırıyorlar aslında dk sonrası 3 puanı hakettikleri maçlar bile sayılıdır fakat benim düşüncem hala aynı. Son haftaya kadar yarışta tutundurulmaya çalışacaklar. İnş senin dediğin gibi olur ve kendi kendilerini imha ederler.
Kupaya odaklanırlar ama onu da alamayacaklar gibi gözüküyor. :asd:

Son haftalar geri cevirdikleri maclarda hakem destegi ile bir sekilde ayakta kaldilar ama istanbulspor macinda bence psikolojik olarak cöktüler bunu mac sonu görüntülerinde gördük

Mental ve psikolojik acidan ayagi kalkmalari cok zor görünüyor ve bu sekilde sivas deplasmanina cikacaklar

Hakem destegi zaten malum artik alistirdilar insanlari,bu yüzden hesaplarimizi fener kazanacakmis gibi yapmaliyiz ama yukarda yazdigim durumdan dolayi normal sartlarda puan kaybi bekliyorum

Bizden önce oynuyorlar. Görelim bakalim cesus efendi

Bu seferde bizden önce oynamaları sıkıntı yaratacak göreceksiniz. Panik ve stres tavan yaptı bunlarda.

Geri
Üst Alt