Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.091
- 10.490
- 1.303
Gedson bizim maçta istediği kadar iyi oynasın bize istemezdim.Toplu oyunda berkandan fazlası yok eksiği bile vardır belki de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstelik kendi evlerinde full stat yaptıkları bir maç idi. Bu deplasmanTakımların X bir anadolu takımıyla yaptıkları sikko maçlar ile evlerinde yaptıkları derbi mücadelesini kıyaslamanız beni derinden üzüyor.
Yav bunlar birşey yapmadı biz yenilmek için herşeyi yaptık. Hocasıyla futbolcusuyla beraber. Top süren herif yok bizde su Antalyalı topculari görünce anlıyorsun.gedsona bak bugün yürüyecek hali yok
tek atislik kursunlari vardi bize karsi kullandilar tinerciler
kulakları çınladıAntalyaspor karşısında Beşiktaş'ta ilk yarıda sahanın en kötüsü Gedson Fernandes oldu. (6.2 reyting)
@Emre Zeytinli Zeyinli PoğaçaAntalyaspor karşısında Beşiktaş'ta ilk yarıda sahanın en kötüsü Gedson Fernandes oldu. (6.2 reyting)
Antalyaspor karşısında Beşiktaş'ta ilk yarıda sahanın en kötüsü Gedson Fernandes oldu. (6.2 reyting)
Dzemaili anladımAntalyaspor: Leite, Bünyamin, Veysel, Ömer, Cemali, Erdal, Fernando, Fredy, Doğukan, Larsson, Wright
Beşiktaş XI: Mert Günok, Rosier, Welinton, Saiss, Masuaku, Hadziahmetovic, Gedson, Maxim, Redmond, Cenk Tosun, Aboubakar.
Cemali çöpü oynuyor
kerem 4-5 maçta bir kez denk getirip çalım atabiliyor. başka yok gibiYav bunlar birşey yapmadı biz yenilmek için herşeyi yaptık. Hocasıyla futbolcusuyla beraber. Top süren herif yok bizde su Antalyalı topculari görünce anlıyorsun.
Sağa pas sola pas kaleciye pas maçın yüzde 70 i böyle geçiyor. 1 tane adam geçip defansın dengesini bozayim diyen yok.seneye böyle adamlar alinmali
O da kısa mesafede yapiyorkerem 4-5 maçta bir kez denk getirip çalım atabiliyor. başka yok gibi
Erdal gelene vuruyor gidene vuruyor yavMete Kalkavan tehlikesi devam ederken maçı garanti göremiyorum ama Erdal kimse çok beğendim Antalya'da.İlk defa duydum ismini.BJK 'deki temel farklılık da oyun anlayışı;o maçta biz topa sahiptik BJK karşılayan,burada ise Antalya karşılayan taraf BJK oynamaya çalışan.Normalde topu bırakırsan BJK her zaman böyle bitikti Abubakar dahil lâkin rakibi bozan orta sahalara karşı da biz kötüyüz maalesef.En somut örnek top BJK 'de iken FB maçında 11-11 oyunda Gedson en kötüsü idi sahanın, çıktı oyundan ve maç döndü.Bize karşı en iyisiydi forvet arkası oynatilmasina rağmen,ez cümle oyun anlayışı belirleyici oluyor.
Boş alıntı yapma ahbap. Ben de bir şey dicen sanmıştımDzemaili anladım