SL 22/23 H:33 | Antalyaspor 1-3 Beşiktaş | MS | 6 Mayıs

Gedson bizim maçta istediği kadar iyi oynasın bize istemezdim.Toplu oyunda berkandan fazlası yok eksiği bile vardır belki de.

gedsona bak bugün yürüyecek hali yok

tek atislik kursunlari vardi bize karsi kullandilar tinerciler
Yav bunlar birşey yapmadı biz yenilmek için herşeyi yaptık. Hocasıyla futbolcusuyla beraber. Top süren herif yok bizde su Antalyalı topculari görünce anlıyorsun.

Sağa pas sola pas kaleciye pas maçın yüzde 70 i böyle geçiyor. 1 tane adam geçip defansın dengesini bozayim diyen yok.seneye böyle adamlar alinmali

Antalyaspor karşısında Beşiktaş'ta ilk yarıda sahanın en kötüsü Gedson Fernandes oldu. (6.2 reyting)
@Emre Zeytinli Zeyinli Poğaça :D
0

Yav bunlar birşey yapmadı biz yenilmek için herşeyi yaptık. Hocasıyla futbolcusuyla beraber. Top süren herif yok bizde su Antalyalı topculari görünce anlıyorsun.

Sağa pas sola pas kaleciye pas maçın yüzde 70 i böyle geçiyor. 1 tane adam geçip defansın dengesini bozayim diyen yok.seneye böyle adamlar alinmali
kerem 4-5 maçta bir kez denk getirip çalım atabiliyor. başka yok gibi

konsantrasyonda ezilmediği müddetçe bu ligin yarısının beşiktaş'a yenilmesi gülünç olur. geçen hafta onlar çok odaklanmıştı biz tüm sene olduğu gibi safi kaliteyle işi götürmeye çalıştık, tabi ki yemedi.

bu hafta beşiktaş kaliteyle götürmeye çalışıyor ama antalyaspor çok motive hazırlıklı. o yüzden de vasat kadroya karşı ortada bi oyun da olsa bizim geçen hafta yediğimiz salaklıkta bi duran top golü yemekten kendilerini alamadılar.

Mete Kalkavan tehlikesi devam ederken maçı garanti göremiyorum ama Erdal kimse çok beğendim Antalya'da.İlk defa duydum ismini.BJK 'deki temel farklılık da oyun anlayışı;o maçta biz topa sahiptik BJK karşılayan,burada ise Antalya karşılayan taraf BJK oynamaya çalışan.Normalde topu bırakırsan BJK her zaman böyle bitikti Abubakar dahil lâkin rakibi bozan orta sahalara karşı da biz kötüyüz maalesef.En somut örnek top BJK 'de iken FB maçında 11-11 oyunda Gedson en kötüsü idi sahanın, çıktı oyundan ve maç döndü.Bize karşı en iyisiydi forvet arkası oynatilmasina rağmen,ez cümle oyun anlayışı belirleyici oluyor.

Mete Kalkavan tehlikesi devam ederken maçı garanti göremiyorum ama Erdal kimse çok beğendim Antalya'da.İlk defa duydum ismini.BJK 'deki temel farklılık da oyun anlayışı;o maçta biz topa sahiptik BJK karşılayan,burada ise Antalya karşılayan taraf BJK oynamaya çalışan.Normalde topu bırakırsan BJK her zaman böyle bitikti Abubakar dahil lâkin rakibi bozan orta sahalara karşı da biz kötüyüz maalesef.En somut örnek top BJK 'de iken FB maçında 11-11 oyunda Gedson en kötüsü idi sahanın, çıktı oyundan ve maç döndü.Bize karşı en iyisiydi forvet arkası oynatilmasina rağmen,ez cümle oyun anlayışı belirleyici oluyor.
Erdal gelene vuruyor gidene vuruyor yav

Fredy kesin beyinsiz ama

Gedson milletvekili heralde dokunulmazligi var surungenin.Her pozisyonda atiyo kendini uc kagitci herif.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bizim bu rezillere kaybetmemizin sebei pozisyon oyunu bilmiyoruz . 1-0 yapmissin neden haldir haldir saldirmaya devam edersin .. bizim saracoglunda fenere 3 attigimiz taktikle bize oynadilar ve yenildik birak topu bize biz saldiralim kaptikglari toplarla uzun cik konrtadan bul golu . halbuki ortasaha daha guzlu olsa top cevirebilsek , kaybetmezdik

Geri
Üst Alt