⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Bir yandan taraftar nezdinde kendini avutma senaryolari donuyor, su kadar daha takilsak yetiyor 2 kez kazanalim yetiyor tarzi garip gurup hesaplar dillendire dillendire yapiliyor

Ote yandan sahada topcularimizin kahir ekseriyeti dusus trendinde seyrediyor

Sampiyon takimin oyunu diyebilecegimiz oyunu maclarin buyuk bolumunde izlemeye aylardir hasretiz

Durum vahim

Bu dakikadan sonra oyun değil galibiyet lazım, ha onu becerebilir miyiz, bakacağız

Pozisyon verme isinin boku cikti. Vaziyet cok kotu ortada buna dair bir aksiyon alma sureci ya da bunun adinin konmasi gibi bir durum da gozlemleyemiyorum

Valla bilmiyorum üstat, Okan hoca şampiyon yapacak ya da yapacak, elinde çok iyi bir kadro var, taraftarı çit ses çıkarmıyor, herkes arkasında, zerre bahanesi yok, çıkıp maçları kazanacak ve bitirecek isi, çünkü buradan şampiyonluk verirse bir daha büyük takım göremez, kimse kendisine güvenmez, kariyeri de Karagümrük Antalyaspor arasında geçer gider, ben olumsuz bir durumda devam edileceğini sanmıyorum

Stresin had safhaya çıkacağı süreçler net olarak başladı. İç sahada zaten güven vermiyorduk, son dönemde öne geçtiğimiz maçlarda dahi skoru savunamıyoruz, bireysel hatalar fazlalaştı. Bu maç gerçekten çok önemli, hani her maç için bu söz söyleniyor hemen hemen ama esasen bu maç bana göre sezonun kader maçı. Buradan bir mesaj çıkacak, ya şampiyon takım gibi özgüvenle çıkıp kazanacağız ya da yok kardeşim bir bu işi kaldıramıyoruz imajı vereceğiz.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 maçta 6 gol yedik 4 tanesi bireysel hatadan geldi artık toparlanma vakti 4 maç kazanınca şampiyon oluyorsun bir zahmet de artık bireysel hata yapmayalım çıkıp işi bitirelim.

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Dubois
Torreira Berkan
Rashica Zaniolo Kerem
Icardi​

yahut

Muslera
Midtsjo Torreira Berkan
Zaniolo Icardi Kerem​

Muslera
Torreira Berkan
Rashica Zaniolo Kerem
Icardi​

yahut

Muslera
Midtsjo Torreira Berkan
Zaniolo Icardi Kerem​
Bende sizin gibi ilk kadroyu yazmıştım ondan yanayım bir nevi ön bölgeye süreklilik sağlar Berkan ve Torreira süpürür öne aktarır atak sürekliliği elde ederiz. Ön bölgedeki 4 oyuncuyu da direk kaleye yollardım.

Bende sizin gibi ilk kadroyu yazmıştım ondan yanayım bir nevi ön bölgeye süreklilik sağlar Berkan ve Torreira süpürür öne aktarır atak sürekliliği elde ederiz. Ön bölgedeki 4 oyuncuyu da direk kaleye yollardım.
Dogrusu bu.

Ikili orta saha oynayacaksak ya bu ikilinin ikisi de cok calisacak ya da hucum dortlusu ekstra defansif katki verecek.

2 maçta 6 gol yedik 4 tanesi bireysel hatadan geldi artık toparlanma vakti 4 maç kazanınca şampiyon oluyorsun bir zahmet de artık bireysel hata yapmayalım çıkıp işi bitirelim.
Son haftalar Galatasaray camiası denince konsantrasyonu had safhada olan bir takım, kenetlenmiş bir camia görünürdü; ancak oynanan futbol, yenilen inanılmaz basit goller ile ister istemez moral bozukluğu oluştu. Yine de bu noktadan sonra neticeye gitmemiz gerekir diye düşünüyorum. Sergen Yalçın dönemi Beşiktaş gibi puan avantajımız vardı, son haftalarda avantajımızı kaybettik ama hala öndeyiz, böyle bitirmeliyiz.

Bence uzun zaman geçecek olması daha iyi en azından toparlanma sürecimiz olur. Hem taraftarın bir kısmında olan panik havasının geçmesi lazım.
Taraftar konusunda o paniğin kolay kolay geçeceğini sanmıyorum ki bence asıl sebebi zaten bizim puan kaybından çok Fener'in zorla takip ettirilişi.

Umarım dediğin gibi takım için iyi bir toparlanma süreci olur. Son haftalarda skor ihtiyacımızın olduğu anlarda aşırı panik yapan bir takım haline geldik, sürekli riskli toplar deneyip, atakları sonlandıramadan harcıyoruz.

Seri yakaladığımız dönem ile tam zıttı bir oyunumuz var bu anlarda. O kadar sakin ve gole inanarak oynuyorduk ki izlerken biz de rahat ediyorduk, şimdiyse rakip sahaya 10 kişi yığılıyoruz ama o golün gelmeyeceğini hepimiz görüyoruz.

Taraftar konusunda o paniğin kolay kolay geçeceğini sanmıyorum ki bence asıl sebebi zaten bizim puan kaybından çok Fener'in zorla takip ettirilişi.

Umarım dediğin gibi takım için iyi bir toparlanma süreci olur. Son haftalarda skor ihtiyacımızın olduğu anlarda aşırı panik yapan bir takım haline geldik, sürekli riskli toplar deneyip, atakları sonlandıramadan harcıyoruz.

Seri yakaladığımız dönem ile tam zıttı bir oyunumuz var bu anlarda. O kadar sakin ve gole inanarak oynuyorduk ki izlerken biz de rahat ediyorduk, şimdiyse rakip sahaya 10 kişi yığılıyoruz ama o golün gelmeyeceğini hepimiz görüyoruz.
Sene başı hesap kitap yapıyor olsa fikstüre bakınca bizim bir tek Karagümrük maçı gereksiz bir puan kaybı oldu sezon başı hesaplıyor olsak Konya ve Beşiktaş maçları kağıt üstünde puan kaybı yazardık. Hatta kadıköy de 1 puan yazardık oradan da 3 aldık bu da şampiyonluğu getirecek kritik puanlardan oldu.

Olumlu yönden bakarsak geçen hafta bizim kaybetmemize rağmen fener de İstanbulspor'a kaybetti. Bugün beşiktaş kazandı 3 puana düştü diye boşa yangın yapmamak lazım biz hata yaptık fenerde hata yaptı kim daha büyük hata yaptı sorusunun cevabı da 10 kişiye 1-0 önde olup penaltı kaçırıp 2-4 yenildiler ya da 2-0 önde oldukları istanbulspor'a 3-3 berabere kaldılar bu yüzden fenere 3/3 yapar derken muhtemelen orada yıkılacaklar.

Kaldı ki 4/4 yapabileceğimiz bir fikstür var kağıt üstünde 4/4 yapılabilir. Aksine fenerin maçları bizim maçlardan daha zor 3 puan öne geçseler bile bizim sahaya geliyorlar orayı kaldırabilecek oyuncu grubu yok. Şu geçen 8 gün iyi olacak izin verilmesi kötü gibi gözükse de mental olarak toparlanırız bana kalırsa fener 3 maçta 1 tanesinde takılır takılmazsa da biz işi bitiririz.

Yenmekten başka çareniz yok ve olmasında kafanızda başka şey düşünmeyin rakip puan kaybetse dahi gevşemeyin yeter artık bu arada benim kadrom ;

Okan
Boey- nelsonn-a.kerim-dubois
Torreira-midstö( berkan)
Rashica- mertens- kerem
İcardi

Geri
Üst Alt