⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

ya biz ne zaman rahat şampiyon olmuşuz allah aşkına kendimi bildim bileli stressiz tek şampiyonluğumuz yok

yaparız 4/4 bitiririz işi rahat olun
Son yıllara bakarsak 2012/13 hariç öyle bir sezonumuz yok hatta 3 puan avantajımız bile olmadan maçlara çıkıyorduk genelde ip üstünde gidiyorduk. Rahat gidebileceğimiz senede uzun süre galibiyeti olmayan küme düşecek gençler deplasmanında kaybettik. :asd:

Sene başı hesap kitap yapıyor olsa fikstüre bakınca bizim bir tek Karagümrük maçı gereksiz bir puan kaybı oldu sezon başı hesaplıyor olsak Konya ve Beşiktaş maçları kağıt üstünde puan kaybı yazardık. Hatta kadıköy de 1 puan yazardık oradan da 3 aldık bu da şampiyonluğu getirecek kritik puanlardan oldu.

Olumlu yönden bakarsak geçen hafta bizim kaybetmemize rağmen fener de İstanbulspor'a kaybetti. Bugün beşiktaş kazandı 3 puana düştü diye boşa yangın yapmamak lazım biz hata yaptık fenerde hata yaptı kim daha büyük hata yaptı sorusunun cevabı da 10 kişiye 1-0 önde olup penaltı kaçırıp 2-4 yenildiler ya da 2-0 önde oldukları istanbulspor'a 3-3 berabere kaldılar bu yüzden fenere 3/3 yapar derken muhtemelen orada yıkılacaklar.

Kaldı ki 4/4 yapabileceğimiz bir fikstür var kağıt üstünde 4/4 yapılabilir. Aksine fenerin maçları bizim maçlardan daha zor 3 puan öne geçseler bile bizim sahaya geliyorlar orayı kaldırabilecek oyuncu grubu yok. Şu geçen 8 gün iyi olacak izin verilmesi kötü gibi gözükse de mental olarak toparlanırız bana kalırsa fener 3 maçta 1 tanesinde takılır takılmazsa da biz işi bitiririz.
Her bir paragrafına ayrı ayrı katılıyorum. Aynen öyle, mental olarak güçlü olduğumuz sürece rakiplere "bu takım bu maçı alacak belli" hissiyatını yaşatırız. Açıkçası bu maça en iyi ihtimal 1 puan gözüyle bakıyordum haftalardır, beni çok fazla strese sokmadı ama oyuncuların stresli olduğunu görmek biraz canımı sıktı. Umarım Başakşehir maçıyla birlikte momentumu arkamıza alır şampiyonluğa koşarız. ♥

Sol beke Dubois orta alana Berkan hamlesi bizi rahatlatır ... Mertens-Zaniolo şimdilik degistirmez hoca ayrıca Muslera olmayan kadrolar var hoca o işe de girmez...

Her bir paragrafına ayrı ayrı katılıyorum. Aynen öyle, mental olarak güçlü olduğumuz sürece rakiplere "bu takım bu maçı alacak belli" hissiyatını yaşatırız. Açıkçası bu maça en iyi ihtimal 1 puan gözüyle bakıyordum haftalardır, beni çok fazla strese sokmadı ama oyuncuların stresli olduğunu görmek biraz canımı sıktı. Umarım Başakşehir maçıyla birlikte momentumu arkamıza alır şampiyonluğa koşarız. ♥
Saçma sapan bir hata yapacaksak bu maçta olması gerekiyordu diğeri de gümrük maçı oldu işte gümrük maçı hiç hesapta yokken fener çok güzel telafi etti. Benim bildiğim fener Trabzon'a iç sahada yenilir şampiyonluğa havlu atar. :asd:

Saçma sapan bir hata yapacaksak bu maçta olması gerekiyordu diğeri de gümrük maçı oldu o hiç hesapta yokken fener çok güzel telafi etti. Benim bildiğim fener Trabzon'a iç sahada yenilir şampiyonluğa havlu atar. :asd:
😂 Olur mu olur, beklerim. İşin şakası bir yana beni asıl korkutan maç Ankaragücü deplasmanı. Garip bir takım, çok iyi analiz edilmesi gerekiyor. İç saha Fener maçına kalırsa iş ki oraya kalacağını ben de düşünmüyorum ama oldu ki kaldı, o maçı paf takımla çıksak bile 55bin kişi vura kıra alır.

😂 Olur mu olur, beklerim. İşin şakası bir yana beni asıl korkutan maç Ankaragücü deplasmanı. Garip bir takım, çok iyi analiz edilmesi gerekiyor. İç saha Fener maçına kalırsa iş ki oraya kalacağını ben de düşünmüyorum ama oldu ki kaldı, o maçı paf takımla çıksak bile 55bin kişi vura kıra alır.
Ankaragücü o haftaya kümede kalmayı garantiler hafta arası da başakşehir'le olan kupa maçına asılır tüm enerjileri orada gider. Belki 2 takımda 1'er maç puan kaybedecek bekleyip görelim bizim Ankaragücü maçına gelene kadar onlar kaybederse kaybeder kaybetmezse de o maç çıkar yeneriz her türlü fisktür de avantajımız var.

Deplasmanda 7 tane attığımız maçta kazım iyide oynamıştı ya o oynamalı yada berkan torreira yapıp dubois oynamalı kesin olan şey adekugbenin oynamaması gerektiği yoksa sysz o kanadı yine otoban yapar.

Ankaragücü o haftaya kümede kalmayı garantiler hafta arası da başakşehir'le olan kupa maçına asılır tüm enerjileri orada gider. Belki 2 takımda 1'er maç puan kaybedecek bekleyip görelim bizim Ankaragücü maçına gelene kadar onlar kaybederse kaybeder kaybetmezse de o maç çıkar yeneriz her türlü fisktür de avantajımız var.
Aslında dediğin gibi rakiplerimizin fikstürü de bizim için ekstra bir avantaj oluşturabilir. Umarım dediğin gibi olur da kayıpsız ilerleriz. Haftalardır o maça kitlendim ben, anlamsızca geriyor beni 😄

İç sahada üç gol yedik bunlardan Okan hoca ders çıkarmadıysa geçmiş olsun.

Aslında dediğin gibi rakiplerimizin fikstürü de bizim için ekstra bir avantaj oluşturabilir. Umarım dediğin gibi olur da kayıpsız ilerleriz. Haftalardır o maça kitlendim ben, anlamsızca geriyor beni 😄
Biz kendimize bakarsak her şey güzel gider. Deprem öncesine dönersek Fener de dahil herkesi havada karada öperiz. Ama şimdiki gibi oynarsak Yimpaş Yozgat bile yener bizi. Yani Ankaragücü'nün formda olup olmaması önemli değil bence zira son bir ayki gibi oynarsak kötü Ankaragücü de deplasmanda o kadar seyirci önünde yener bizi. Ama Ocak ayına dönersek isterse Nou Camp'ta oynayalım ve 100000 Ankaragüçlü taraftar olsun 4-5 atarız. Bizim özümüze dönüp bakmamız lazım. Rakip yorgunmuş, Fener şurada puan bırakacakmış falan bunlar liderin değil arkadakilerin yapacağı planlamalar, hesaplamalar. Naçizane.

Gerilecek bir şey yok tolunay kafkas var sıkıntı çıkarmaz hikmet karaman olsaydı işte o zaman büyük sıkıntı olurdu. :asd:

maclara yerli topcularla cıkmalıyız artık

Biz kendimize bakarsak her şey güzel gider. Deprem öncesine dönersek Fener de dahil herkesi havada karada öperiz. Ama şimdiki gibi oynarsak Yimpaş Yozgat bile yener bizi. Yani Ankaragücü'nün formda olup olmaması önemli değil bence zira son bir ayki gibi oynarsak kötü Ankaragücü de deplasmanda o kadar seyirci önünde yener bizi. Ama Ocak ayına dönersek isterse Nou Camp'ta oynayalım ve 100000 Ankaragüçlü taraftar olsun 4-5 atarız. Bizim özümüze dönüp bakmamız lazım. Rakip yorgunmuş, Fener şurada puan bırakacakmış falan bunlar liderin değil arkadakilerin yapacağı planlamalar, hesaplamalar. Naçizane.
Ben de genel olarak böyle düşünüyorum zaten, ben her zaman diyorum. Lidersen kalan maçların hepsini kazanırsın, kimseye bakmaz şampiyon olursun. Dediğim gibi o maç her şeyden bağımsız Ankara'nın garip oyun şeklinden ötürü riskli buluyorum. Yoksa takım kendine gelsin, vura vura ilerlesin tabii ki ♥ İpler her zaman liderin elindedir, bazen gevşettiğimiz anlar oldu şu son dönemde olduğu gibi toparlayacağımıza inanıyorum

Gerilecek bir şey yok tolunay kafkas var sıkıntı çıkarmaz hikmet karaman olsaydı işte o zaman büyük sıkıntı olurdu. :asd:
4-5 atıp rahat bir şekilde geçelim tüm maçlarımızı da dönüp şu muhabbetleri okuruz daha sonra 😄

4-5 atıp rahat bir şekilde geçelim tüm maçlarımızı da dönüp şu muhabbetleri okuruz daha sonra 😄
Geçen hafta fener istanbulspor maçını kazansa puan farkı 1'de olabilirdi ama futbol öyle bir oyun ki hiç beklemedikleri maçta son dakika da yediler ve bugün 3 puan oldu. O maç kazansalar derbi haftası 4 puana düşecekti bugün galip gelmiş gibi bir senaryo oldu. Takımda bunun farkındadır kritik nokta 3 puandı biz kazandıkça onlar son saniyelerde Icardi golüyle giden ikili averaja yanıp tutuşacaklar.

Geçen hafta fener istanbulspor maçını kazansa puan farkı 1'de olabilirdi ama futbol öyle bir oyun ki hiç beklemedikleri maçta son dakika da yediler ve bugün 3 puan oldu. O maç kazansalar derbi haftası 4 puana düşecekti bugün galip gelmiş gibi bir senaryo oldu. Takımda bunun farkındadır kritik nokta 3 puandı biz kazandıkça onlar son saniyelerde Icardi golüyle giden ikili averaja yanıp tutuşacaklar.
Aynen öyle, iş ikili averaja da kalmayacak muhtemelen

fener ve jk şuan 3 puan önde olmak için neler vermezler. önümüzdeki 4 maçı kazanıp işi bitireceğiz. mental olarak düşmeye hiç gerek yok
Doğru bir yorum... Kadroları ve fikstürleri tam tersi çevirirsek 4 derbi maçında galibiyetimiz olmayacak üstünde de hepsinde rezil olacağız Trabzon maçı ve Kadıköy deplasmanı bizde olacak 3 puan geride olacağız tecrübeli yıldız futbolcumuz olmayacak çoktan ligi kafada bitirmiştik.

Geri
Üst Alt