Mertensi Kim neden kesiyor ya. Mertens olmadan bütün oyun planimiz bozulur.
Sergio out - Berkan in
Adegukbe out - Dubois in
Oyunu da kanatlardan kuracaksin
Sergio out - Berkan in
Adegukbe out - Dubois in
Oyunu da kanatlardan kuracaksin
Ben tod dan satın aldım bende izlemeyebilirim. İlk golü atarsak acarimarkadaslar kendime gelmem maalesef mümkün degil
Cok yipratici bir sezon oluyor
Totem yapip artik maclari izlememek istiyorum
Ferhatcim, bir kac mac dinlensin diyorsun ama fiksturden haberin var mi? 5 mac kalmis ne dinlenmesinden bahsediyorsun? Yarin Okan kalece gecse ve hatali gol yese burada Okan Buruk'a etmeyeceginiz laflar kalmaz sampiyonlugu verdi diyecekseniz. Yapmayin bunu yahu. Ligin basi mi yedege cekilsin?Okan Muslera değiştirmez ama birkaç maç dinlendirmezsek Musleranin performansının böyle düşük devam edeceğini düşünüyorum ondan dolayı dinlendirilmeli . Dün 2-3 üncü gollerdeki hatayı Okan yapmazdı bence .
Fikstürden haberim var peki umarım Musleranin yapacağı bir hatayla daha maç kaybetmeyiz .Ferhatcim, bir kac mac dinlensin diyorsun ama fiksturden haberin var mi? 5 mac kalmis ne dinlenmesinden bahsediyorsun? Yarin Okan kalece gecse ve hatali gol yese burada Okan Buruk'a etmeyeceginiz laflar kalmaz sampiyonlugu verdi diyecekseniz. Yapmayin bunu yahu. Ligin basi mi yedege cekilsin?
Son haftalara girdik bu saatten sonra bu oyuncular ile sampiyon olacagiz veyahut olmayacagiz.
Dunku maci Muslera yuzunden kaybetmedik. Sunu bir anlayin once artik.Fikstürden haberim var peki umarım Musleranin yapacağı bir hatayla daha maç kaybetmeyiz .
Sadece onun yüzünden kaybetmedik ama bas aktörlerden biriydi .Dunku maci Muslera yuzunden kaybetmedik. Sunu bir anlayin artik.
Tamam da risk almaya ne gerek var ki vur gitsin ne zaman öyle kısa pas atılsa başımıza bisey geldi şimdiye kadar .Dun musleranin yaptigi hatayla mac kaybedilmedi bu arada siz kendinizi buna inandirmak istiyor olabilirsiniz ama gercek bu degil.
Takimin 8 numarasina en yakin adam 15 metreyken pas atilinca pasi atan suclu olmaz. Gecen hafta sicti birakti tamam da dun icin musleraya sallamak sacmalik
Nereye vur gitsin ilerde 195lik stoper varTamam da risk almaya ne gerek var ki vur gitsin ne zaman öyle kısa pas atılsa başımıza bisey geldi şimdiye kadar .
Kolay ama sen önde baskı yerken kısa pas atıp risk almaya da gerek yok beraberlik sana yeterken .Nereye vur gitsin ilerde 195lik stoper var
İleri vurmak en kolayi hoca direktifi belli ki pas
dizilis de sacmaydi orada, abdül yanilmiyorsam sol tac cizgisinde, nelsson nerdeydi hatirlamiyorum bileKolay ama sen önde baskı yerken kısa pas atıp risk almaya da gerek yok beraberlik sana yeterken .
Artı Adekugbe .Ama onun suçu değil bu takımda oynayacak kalitede değil onu oynatan Okan suçludünkü maglubiyetin bas mimarlari sergio - muslera - nelsson sirayla