Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.281
- 58.423
- 3.383
Gole kadar gayet iyiydik bu arada gulmekte haklilarmisilk yari da "berbatiz" yazdigimda bana burada gülünüyordu
35-45 arasi kotuyduk sadece ilk yarida
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gole kadar gayet iyiydik bu arada gulmekte haklilarmisilk yari da "berbatiz" yazdigimda bana burada gülünüyordu
Yanlis anlamisim özür dilerimmacin ilk devresini diyorum
kesinlikle degildik, iki takim da berbatti o yüzden biraz daha iyi gibi gözüktük ama golümüz de iki adamin kisisel basarisi sayesinde - rashica ve müthis gol vurusu icardiGole kadar gayet iyiydik bu arada gulmekte haklilarmis
35-45 arasi kotuyduk sadece ilk yarida
Yaw oyunun kontrolu bizdeydi herifler bi halt yapamadi topu sisirmekten baska. Konusulmasi gereken golden sonra neden dagildik bukesinlikle degildik, iki takim da berbatti o yüzden biraz daha iyi gibi gözüktük ama golümüz de iki adamin kisisel basarisi sayesinde - rashica ve müthis gol vurusu icardi
yoksa gol falan da atamazdik
dün sergio hata yapmasada yenilecektikKolay ama sen önde baskı yerken kısa pas atıp risk almaya da gerek yok beraberlik sana yeterken .
Benim de aklimdan gecen bu Berkan oynatip duboisi sol beke monte etmek.Sergio ne adam gibi 8 oyniyabiliyor nede Mertens oyunu kurabiliyor nede skora katki sagliyor. Iki tane eksik adamla oynuyoruz, Samin durumu da rezil kanati otoban oluyor bu sekilde mevcut kadro ile bütün sorunlar cözülür.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mertens ve Sergio'ya biraz temaslı oynaRakipler bizim oyunumuzu çözdü ona göre önlem alıyor
Sen, ben böyle olacağını düşünüyorsuz ancak Okan Buruk "hücumdan 1 oyuncu eksiltiyorum" diye düşünüyor. Hücumdan 1 oyuncu eksiltmek , akip stoperleri de oyuna katmak ve daha çok hücum yemek anlamına geliyor onun için. Ben senin görüşünden yana olsam da Okan'ın düşüncesi bu. Rakibi geride daha fazla adamla tutup az adamla hücum etmelerini sağlamak.son 5 maç kala oliveyra kesilmez arkadaşlar.
formül belli.
torreira - berkan yapıp önlerine serbest 8 sergio yapacağız. mertens dışarı. kontenjan açıldığı için sol bek dubois ok.
böylece hem 2 maçtır yürüyerek geçilen ortasahadan kurtuluruz, hem de sol bekte gerçek bir futbolcu izleriz.
ayrıca berkan ve torreiranın toplayacağı ribaundlarla atak devamlılığı sağlamamız mertensin verdiği hücum katkısından çok daha efektif olacaktır.
Muslera'ya katılmıyorum renktaş Muslera kadıköyde son maçta şampiyonluk yaşamış adam. Bu gelinen süreçte etkilenecek bir adam değil. Muslera'nın durumu son senelerde yaşadığı sakatlıklar ve yaşın ilerlemesiyle alakalı fiziksel bir durum bence.Mental olarak sorunlu parçaları bir süre 11'den çıkarırsak yolumuzu buluruz yine. Muslera, Adekugbe ve Oliveira'da çok ciddi mental sorunlar var. Kaldıramıyorlar süreci.
Ben direkt saha içindeki hareketlerine bakarak söylüyorum. Aşırı gergin duruyor sahada. Sakatlıktan döndükten sonra sürekli bir karar hatası var hareketlerinde. Belli ki kendine güvenini de kaybetmiş. Güven vermiyor hiç.Muslera'ya katılmıyorum renktaş Muslera kadıköyde son maçta şampiyonluk yaşamış adam. Bu gelinen süreçte etkilenecek bir adam değil. Muslera'nın durumu son senelerde yaşadığı sakatlıklar ve yaşın ilerlemesiyle alakalı fiziksel bir durum bence.