⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Ben direkt saha içindeki hareketlerine bakarak söylüyorum. Aşırı gergin duruyor sahada. Sakatlıktan döndükten sonra sürekli bir karar hatası var hareketlerinde. Belli ki kendine güvenini de kaybetmiş. Güven vermiyor hiç.
Dediğim gibi fiziksel olarak artık gerileme dönemine girdiği reflekslerinin eskisi gibi çalışmadığından kendine güvende epey bir yaralanma açmış görünüyor maalesef.

Buradaki zeka yoksunları da aynı. Nasıl göründüğünüzü görün istedim.

her anlamda mesaj maçı. Ya biz bu işi yapamadık, batırdık kaldıramadık diyeceğiz ya da bu ligin en iyisi biziz, bu sene hepiniz avucunuzu yalarsınız diyeceğiz

diğer 3 maç veya fb maçını hiç bir şekilde düşünmeye gerek yok

bu maçı alırsak fb maçı dahil tüm maçları alırız. Bu maçta puan kaybı olursa dönüşü zor olur. Bu maç eşik maçı olacak

Rashica da sınıra gelmiş yaw

Sikecilere 2.defa şampiyonluğu ellerimizle sunuyoruz ilkinde gerek yok dediler bakalım bu sefer ne diyecekler

geriye yaslanacam 0 stresle takima şöyle bir bakacam.. napiyo takim.. bjk macindaki gibi mal mal paslasmalar hatalar yapan bir takimmi yoksa silkelenmis kendine gelmis ben sampiyonlugu istiyorum diyen bir takimmi? ben ikinci şıkkın gerceklesecegine inaniyorum. ha 1 mi oldu? o zaman kardesim bakin işinize arkanızdan bir gram üzülmem olsun sikeciler şampiyon

Şampiyonluk yarışında harbi çok avantajlıyız hala. demek 14/14 yapmasak sıçmıştık şimdi

Bir zahmet vurun geçin şu maçı artık, 1 puan kayba bile tahammül 0 !

Ligde 3 puan öne geçmişiz gibi davranılmalı.

4 galibiyet bu işi bitirir!

Geri
Üst Alt