⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Bu konuyu gördüm yine yazayım bu maçı kazanamayacaksak şampiyon olmayalım. Yine oluruz büyük ihtimal ama gram sevinmem. Anca son feneri 5 lik yaparsak şampiyonluk sevinci yaşarım. Şu maçı vurup gecicez aksini kabul etmiyorum

Şikeciler şimdi bu Emre denilen şeyden medet umuyorlar. Başta Okan olmak üzere takım son 5 maç sahada kanının son damlasına kadar savaşmak zorunda.

Orta sahada Sergio yerine Berkan veya Midtsjö, Adekugbe yerine Dubois oynamalı kesinlikle.

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Derbi atesiyle bazi arkadaslar dusunmeden yorum yapti fakat derbi haric kotu oynamadik. Karagumruk maci ne oldugunu anlamadan 3 oldu ordan geri dönmek her takimin harci olmaz. Onceki kayseri alanya maclarinda uzerinden gectik. Basaksehiri ezerek alacagimiz 3 puan her seyi bitirebilir. 3 puan ondeyiz. 2 tane maglubiyet bile alsak en kotu senaryoda son hafta fenere koyup yine sampiyonuz. Inanin takimimiza. Biz galatasarayiz. Genlerimiz bizi sampiyon yapacak !

Adekugbe-Dubois değişikliği yapılacaksa en mantıklı hamle Berkan-Torreira değişikliği gibi duruyor...

Taraftara açık idman yapıp acilen bütünleşme şart.

7den 70e şuan herkesin morali bombok olmuş durumda.

Açıkçası baskıyı takimmi hocamı kaldiramiyor tam anlayamadım fakat bukadar kariyerli oyuncuların baskı karsisinda bu denli cokmeleri ve laubali olmaları bana garip geliyor

Geri
Üst Alt