- 6 Eylül 2014
- 93.228
- 64.165
- 4.608
Munsalim nolcak boyleŞampiyonluk istiyorsak alalım bir zahmet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Munsalim nolcak boyleŞampiyonluk istiyorsak alalım bir zahmet
Munsalim nolcak boyle
Biz şampiyon olucaz
Gomisin 3. ayağını görmüş gibi bir yüz ifadesi var.
Aynı düşüncedeyim karagümrük maçından sonra fener kazansaydı farklı bir hikayeye dönebilirdi ama o haftaları 2 takımda 3 puanla geçmiş gibi bir durum oldu. Beşiktaş maçı gayet puan kaybı yazılabilir bir maç kalan haftalarda iyi skorlar alarak genel averajı da arttırırsak bizim açımızdan güzel olur. Fener maçına kadar açabildiğimiz kadar averaj farkını açarsak o maça hiçbir umutları da kalmaz.Benim bu sene tek şampiyonluğu veririz dediğim yer geçen hafta karagümrük maçı sonuydu. Çünkü beşiktaş maçına büyük ihtimal puan kaybı gözüyle bakıyordum. Ama istanbulspor umutlarımı yeniden yeşertti. İstanbul'un golcüsü eze büyük ihtimal bize şampiyonluğu getirdi görüşündeyim. eğer o gol olmasaydı şuan puan farkı 1'e inecekti. şuan bile puan kaybetme lüksümüz var bence. fener maçına kadar puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum.
@Osman Arabacı burası neresiyav ayrılık çeşmesi miEkli dosyayı görüntüle 199819
Ayni fikirdeyim osman ahbabimiz gibi bu rahatlikla takip ediyom ligi
Kadikoyde feneri yener misiniz? Ne diyosun o macatr kupası ile beraber son 7 maçta
3 galibiyet
1 beraberlik
3 mağlubiyet
almışız. galibiyetlerin biri direkten döndüğümüz adana demirspor maçı. 3 kez 3'er gol yemişiz. bunlardan ikisi iç saha.
düzelin.
Ne dediyse o zortz bu takim sampiyon olacak !!tr kupası ile beraber son 7 maçta
3 galibiyet
1 beraberlik
3 mağlubiyet
almışız. galibiyetlerin biri direkten döndüğümüz adana demirspor maçı. 3 kez 3'er gol yemişiz. bunlardan ikisi iç saha.
düzelin.
fatih hocam dolandırıcıya para kaptırmış. bu aralar üzgündür.fatih hocayı yardımamı getirsek acaba gevşek olan takıma bir ayar çekse