⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Önemli bir nokta var. Çok kart sınırında adamımız var. Bunların 1-2 şer şekilde cezalarini cekmeleri lazım yoksa son fener maçında 5-6 oyuncudan mahrum çıkma tehlikesiyle karşı karşıyayız

Biz şampiyon olucaz
Screenshot_20230501-181644_Chrome.webp

Ayni fikirdeyim osman ahbabimiz gibi bu rahatlikla takip ediyom ligi

Benim bu sene tek şampiyonluğu veririz dediğim yer geçen hafta karagümrük maçı sonuydu. Çünkü beşiktaş maçına büyük ihtimal puan kaybı gözüyle bakıyordum. Ama istanbulspor umutlarımı yeniden yeşertti. İstanbul'un golcüsü eze büyük ihtimal bize şampiyonluğu getirdi görüşündeyim. eğer o gol olmasaydı şuan puan farkı 1'e inecekti. şuan bile puan kaybetme lüksümüz var bence. fener maçına kadar puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum.

Keşke bir an önce maç günü gelse de vurup geçerek üzerimizdeki ölü toprağını atsak

Benim bu sene tek şampiyonluğu veririz dediğim yer geçen hafta karagümrük maçı sonuydu. Çünkü beşiktaş maçına büyük ihtimal puan kaybı gözüyle bakıyordum. Ama istanbulspor umutlarımı yeniden yeşertti. İstanbul'un golcüsü eze büyük ihtimal bize şampiyonluğu getirdi görüşündeyim. eğer o gol olmasaydı şuan puan farkı 1'e inecekti. şuan bile puan kaybetme lüksümüz var bence. fener maçına kadar puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum.
Aynı düşüncedeyim karagümrük maçından sonra fener kazansaydı farklı bir hikayeye dönebilirdi ama o haftaları 2 takımda 3 puanla geçmiş gibi bir durum oldu. Beşiktaş maçı gayet puan kaybı yazılabilir bir maç kalan haftalarda iyi skorlar alarak genel averajı da arttırırsak bizim açımızdan güzel olur. Fener maçına kadar açabildiğimiz kadar averaj farkını açarsak o maça hiçbir umutları da kalmaz.

tr kupası ile beraber son 7 maçta

3 galibiyet
1 beraberlik
3 mağlubiyet

almışız. galibiyetlerin biri direkten döndüğümüz adana demirspor maçı. 3 kez 3'er gol yemişiz. bunlardan ikisi iç saha.

düzelin.

İyi futbolu da pek önemsemiyorum bu saatten sonra tek önemli olan şey galibiyet. Gerekirse tüm maçları 1-0 kazanalım ama sonucu alalım bu saatten sonra bunu başarmalıyız. 3 gol değil 1 gol bile yememek lazım artık kalan süreçte. Çünkü takım gol yedikten sonra hemen cevap verebilmek için daha telaşlı bir oyun oynuyor bunu düzeltmemiz gerekiyor.

Son düzenleme:
son 2 maçta 6 gol yedik kalede kaleci yok şuan farkındasınızdır umarım? kupadaki başak maçında da 10 tane pozisyon verdik

fatih hocayı yardımamı getirsek acaba gevşek olan takıma bir ayar çekse

Sahaya çıkıp Galatasaray a yakışanı yapmamız gereken maç. Galatasaray olmak tam olarak böyle maçları kazanmak demektir

Ölüp bitecek durumda değiliz, sadece futbol takımımızın kafayı toparlayıp bu maça adam akıllı hazırlanması gerekiyor

Artık bu maçla birlikte önümüzdeki süreç bir meydan okuma, OLACAK OLACAK !

3lu orta sahaya gecelim torreiranin yanına Berkan veya mitzo. Yanlarında mertens

Bu sezon çok kritik.Eger şampiyon olunmazsa 40 yıl aradan sonra ilk defa 4 sezonda şampiyonluk yaşamamış bir camia olarak baskı net bizim tarafa döner.Fener şimdi Trabzon benzeri psikolojik döngüye girmiş durumda 9 sezonda şampiyonluk gelmeyince.Olamadikca girdap onları daha da içine çekecek ve özellikle iç sahada taraftar homurtusundan top oynayamayacak duruma gelecekler.Bizim camia ve özellikle taraftar tamamiyle başarı endeksli artık; bırak takıma, hocaya başkana bile tahammül edilmez başarı gelmezse.Yonetmesi ve yönetilmesi zor bir hâl alır.O yüzden artık yönetim, futbolcu, taraftar "şampiyonsun" Galatasaray sözünü söyletmek lazımdır.Bu mesajı verecek ilk maçta Başakşehir maçıdır, sonrası çorap söküğü gibi gelir ve muhtemel FB maçına şampiyon çıkarız.

Geri
Üst Alt