⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Gole kadar gayet iyiydik bu arada gulmekte haklilarmis

35-45 arasi kotuyduk sadece ilk yarida
kesinlikle degildik, iki takim da berbatti o yüzden biraz daha iyi gibi gözüktük ama golümüz de iki adamin kisisel basarisi sayesinde - rashica ve müthis gol vurusu icardi

yoksa gol falan da atamazdik

kesinlikle degildik, iki takim da berbatti o yüzden biraz daha iyi gibi gözüktük ama golümüz de iki adamin kisisel basarisi sayesinde - rashica ve müthis gol vurusu icardi

yoksa gol falan da atamazdik
Yaw oyunun kontrolu bizdeydi herifler bi halt yapamadi topu sisirmekten baska. Konusulmasi gereken golden sonra neden dagildik bu

70
70
68

Bu maça bu şekilde bir puantajla çıkabiliriz bence artık bunu avantaja çevirmeliyiz. Bundan önce puan kaybetme hakkı diyerek fazla rahattı takım artık çok daha ciddi ve full istekle oynamamız gereken bir maç. 1 atarsak 2'yi, 2 atarsak 3'ü aramalıyız tıpkı ilk maçtaki gibi.

Benim de aklimdan gecen bu Berkan oynatip duboisi sol beke monte etmek.Sergio ne adam gibi 8 oyniyabiliyor nede Mertens oyunu kurabiliyor nede skora katki sagliyor. Iki tane eksik adamla oynuyoruz, Samin durumu da rezil kanati otoban oluyor bu sekilde mevcut kadro ile bütün sorunlar cözülür.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Micö da olur, sol bek Kazimcan. Isini gayet iyi yapdi oynadigi maclarda. Sam den kötü olamaz o kesin.

Bu sefer taraftara açık idman gerekiyor gibi

Tam anlamıyla bir kenetlenme olmalı

Taraftar/takım/teknik kadro/yönetim

resmi hesabi yöneten adamlarin bu konsantrasyon iceren twitleri atmayi birakmasi lazim.

Burda bir renktaş yazmıştı haftalar önce topu dolaştırıp sakin ve basit oynayıp bir şekilde sonuca gidiyorduk. Son zamanlarda ise daha maçın başında sanki 80. dakiya 1-0 geride girmişiz gibi panik havası var bu panik havasından takımın kurtulması lazım.

Orta sahayı elimize geçirdiğimiz sürece sıkıntı yaşamayız

Ben olsam 3 orta saha yaparım

Berkan Torreira ve Midstjö

Kanatlara da Kerem ve Rashica koyarım

İleride İcardi

Çok daha kompakt bir futbol oynayacağımıza eminim

En azından Sergio ve Mertens beyefendilerin sahaya sağlıklı yaşam için koşu yapmasına çıkmalarına izin vermemek gerek

Rakipler bizim oyunumuzu çözdü ona göre önlem alıyor

Mental olarak sorunlu parçaları bir süre 11'den çıkarırsak yolumuzu buluruz yine. Muslera, Adekugbe ve Oliveira'da çok ciddi mental sorunlar var. Kaldıramıyorlar süreci.

son 5 maç kala oliveyra kesilmez arkadaşlar.

formül belli.

torreira - berkan yapıp önlerine serbest 8 sergio yapacağız. mertens dışarı. kontenjan açıldığı için sol bek dubois ok.

böylece hem 2 maçtır yürüyerek geçilen ortasahadan kurtuluruz, hem de sol bekte gerçek bir futbolcu izleriz.

ayrıca berkan ve torreiranın toplayacağı ribaundlarla atak devamlılığı sağlamamız mertensin verdiği hücum katkısından çok daha efektif olacaktır.

son 5 maç kala oliveyra kesilmez arkadaşlar.

formül belli.

torreira - berkan yapıp önlerine serbest 8 sergio yapacağız. mertens dışarı. kontenjan açıldığı için sol bek dubois ok.

böylece hem 2 maçtır yürüyerek geçilen ortasahadan kurtuluruz, hem de sol bekte gerçek bir futbolcu izleriz.

ayrıca berkan ve torreiranın toplayacağı ribaundlarla atak devamlılığı sağlamamız mertensin verdiği hücum katkısından çok daha efektif olacaktır.
Sen, ben böyle olacağını düşünüyorsuz ancak Okan Buruk "hücumdan 1 oyuncu eksiltiyorum" diye düşünüyor. Hücumdan 1 oyuncu eksiltmek , akip stoperleri de oyuna katmak ve daha çok hücum yemek anlamına geliyor onun için. Ben senin görüşünden yana olsam da Okan'ın düşüncesi bu. Rakibi geride daha fazla adamla tutup az adamla hücum etmelerini sağlamak.

Mental olarak sorunlu parçaları bir süre 11'den çıkarırsak yolumuzu buluruz yine. Muslera, Adekugbe ve Oliveira'da çok ciddi mental sorunlar var. Kaldıramıyorlar süreci.
Muslera'ya katılmıyorum renktaş Muslera kadıköyde son maçta şampiyonluk yaşamış adam. Bu gelinen süreçte etkilenecek bir adam değil. Muslera'nın durumu son senelerde yaşadığı sakatlıklar ve yaşın ilerlemesiyle alakalı fiziksel bir durum bence.

Muslera'ya katılmıyorum renktaş Muslera kadıköyde son maçta şampiyonluk yaşamış adam. Bu gelinen süreçte etkilenecek bir adam değil. Muslera'nın durumu son senelerde yaşadığı sakatlıklar ve yaşın ilerlemesiyle alakalı fiziksel bir durum bence.
Ben direkt saha içindeki hareketlerine bakarak söylüyorum. Aşırı gergin duruyor sahada. Sakatlıktan döndükten sonra sürekli bir karar hatası var hareketlerinde. Belli ki kendine güvenini de kaybetmiş. Güven vermiyor hiç.

Geri
Üst Alt