⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Zaten büyük ihtimal oynamayacaktı. Cuma Cumartesi gibi döneceği için şansı iyice azaldı

Dostlar ilk kez bir maca gelicem stada. Esimle passo kartlara basvurduk. Bilet alicaz ama satisa cikmamis fakat biletwise diye bir sitede satista biletler. Bu nasi olabiliyor? Beklemeli miyim passo sitesinden satisa cikmasini?

A sporda basaksehir Türkiye kupası maçının tekrarını izliyorum hem özgür yankaya hem kadir sağlam çok hakkımızı yemiş mertens Kerem ve icardi 3 net pozisyonu harcamış.
Kazimcan da çok iyi oynamış orta sahada ezmisiz mitso torrera ile bence gene aynı kupa kadrosu ile çıkmalıyız Kaan Nelson degisikligi ile

Çıkması gereken kadro

------------Muslera-----------
Boey---Nelsson--Abdülkerim---Kazımcan
---------Torreria-Midsjo-------
Rashica----Zaniolo------Kerem
-------------Icardi-----------

Çıkacak olan kadro

------------Muslera-----------
Boey---Nelsson--Abdülkerim---Dubois
---------Torreria-Oliveria-------
Kerem-----Mertens------Barış Alper
-------------Icardi-----------

Berkan-Torreira-Zaniolo yapsak hem defansif anlamda güçlenmiş oluruz hem de Zaniolo da ufakta olsa kıpırdanma var son 3-4 maçta katkı alırız ...

A sporda basaksehir Türkiye kupası maçının tekrarını izliyorum hem özgür yankaya hem kadir sağlam çok hakkımızı yemiş mertens Kerem ve icardi 3 net pozisyonu harcamış.
Kazimcan da çok iyi oynamış orta sahada ezmisiz mitso torrera ile bence gene aynı kupa kadrosu ile çıkmalıyız Kaan Nelson degisikligi ile
Bu maçta oyuna giren oliviera son korneri de oliviera kullanıyor muslera da çıkmış gol atmaya korneri nereye atmış olivera ön direğe.
Bu adam a duran top kullandirmayalim güç bitmis topu kaldıramıyor .Ne kornerde defansif adam tutuyor nede topu kullanabiliyor taktım bu adama ...

Kazanacağız hiçbir korkum yok.
Karalar bağlayıp, çığırtkanlık yapanların yorumları yasaklanmalı maç saatine kadar.
Biz Galatasaray'ız bizden kimse alamaz bu şampiyonluğu.

Geri
Üst Alt