- 26 Kasım 2012
- 185.537
- 258.053
- 5.998
Derbi maglubiyeti sonrasi benim gibi hala kendinize gelemediyseniz bu tarz videolari tavsiye ederim
Az da olsa rahatliyor insan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derbi maglubiyeti sonrasi benim gibi hala kendinize gelemediyseniz bu tarz videolari tavsiye ederim
Maçların arasının uzun olması bu sefer iyi oldu en azından mental olarak daha da iyi hale gelinir. Olay anından ne kadar uzaklaşırsak sıcaklığını atlatırız Başakşehir maçına daha dinç oluruz. Takımın uzun aralarda ritim kaybetti ritmi bulduk derken son maçlarda konsantrasyonunu kaybetti bence zaman iyi gelecek.Bu mac pazartesi galiba sonraki mac da yine 8 gun sonra. Bu aralar bizi bitirdi
Atletik orta sahaları savunamıyoruz Alanya maçı 1-1'den sonra geçişlerde sıkıntıydı Ndiaye üstünlük kurdu son maç öyle. Belki Başakşehir'in o tip oyuncusu olmaması sebebiyle çok sırıtmayabilir fakat dengeli durmak için Mertens-Oliveira ikilisinden birini kesip diğerinin defansif defolarını saklayabiliriz.
Zaten büyük ihtimal oynamayacaktı. Cuma Cumartesi gibi döneceği için şansı iyice azaldı
Ads maçıAlanyaspor ve Ndiaye ?
+1905Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira Berkan
Rashica Zaniolo Kerem
İcardi
Bu arada Torreira Berkan yazan arkadaşlar var. Bilmiyorum biliyor musunuz daha önce hiç bunu yapmadı
Bence Torreira Midtsjö yapacak
8-0 alacağımız maç