⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

2 ihtimal var ya Dubois + Berkan'ı monte etmek ya da Kazımcan'ı sezon bitene kadar sol bek yapmak başka çare yok.

EtKJ7zEXcAMR1Md.jpg

Emre ve selcuk ikilisi ortami germek icin her yolu deneyecekler

Agresif bir tribün’le macin ilk dakikalarindan itibaren baskili ve tempolu oynayacagiz,maci durdurmalarina izin vermeyecegiz

Yine rakibi boğan, sahaya gömen bir Galatasaray görmek istiyorum bu maçta

Bu mac pazartesi galiba sonraki mac da yine 8 gun sonra. Bu aralar bizi bitirdi
Maçların arasının uzun olması bu sefer iyi oldu en azından mental olarak daha da iyi hale gelinir. Olay anından ne kadar uzaklaşırsak sıcaklığını atlatırız Başakşehir maçına daha dinç oluruz. Takımın uzun aralarda ritim kaybetti ritmi bulduk derken son maçlarda konsantrasyonunu kaybetti bence zaman iyi gelecek.

Atletik orta sahaları savunamıyoruz Alanya maçı 1-1'den sonra geçişlerde sıkıntıydı Ndiaye üstünlük kurdu son maç öyle. Belki Başakşehir'in o tip oyuncusu olmaması sebebiyle çok sırıtmayabilir fakat dengeli durmak için Mertens-Oliveira ikilisinden birini kesip diğerinin defansif defolarını saklayabiliriz.

Alanyaspor ve Ndiaye ?

BJK maçı bittiğinde üzerimden büyük bir yük kalktı

Fikstürü açtım baktım ve dedim ki, ŞAMPİYONUZ

2008 de veya Hamza'nın olduğu sene olduğu gibi, kalan maçları kazanıp şampiyon olacağımız bir fikstür var önümüzde

Hepsini tek tek güçlü oyunlarla kazanarak şampiyon olacağız

Okan hatalarından ders çıkarmış olacak ki veya nerede problem olduğunu doğru tespit etmiş olacak ki şampiyon biziz vurgusu yapıyor (dün de twitterdan paylaştı yine). İnşallah hiç bir fikri olmadan sadece taraftarı ve camiayı konsolide etme adına yapmıyordur bu açıklamaları. Umarım altı doludur ve oyunumuzda bunu görürüz

Bu arada Torreira Berkan yazan arkadaşlar var. Bilmiyorum biliyor musunuz daha önce hiç bunu yapmadı

Bence Torreira Midtsjö yapacak

Geri
Üst Alt