- 30 Kasım 2008
- 9.537
- 3.774
- 428
fenerbahce puan kaybetmesi halinde şampiyonluk maçına döner bu maç tekrar. taraftarımızla birlikte ezer geçeriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan ve dubua değiiiklikleri yeterli gelir.Radikal değişiklikler yapmak gerek ama nerede yapacağımıza dair bir fikrim yok. Oliviera çıksa Miçö girse daha kötü olabilir. Mertens çıksa Berkan girse gol yollarında sıkıntı yaşayabiliriz. Siz olsanız ne gibi değişiklikler yapardınız bu maçta. Aynı kadroyla çıkmayacağımız garanti gibi.
Hakikaten yav, kendi evimizde 3-0 yenileceksek zaten kapatalım dükkanı yani.İsterse takilmasin. Sen 4 maçı al. Sana 3 fark atmak zorundalar. Herşey senin elinde
Dubouis de kötü bence ya. Sol bekte değişiklik yapacaksak keşke Kazımcan'ı bir denesek.Okan ve dubua değiiiklikleri yeterli gelir.
Hatta maçlara barış ile de başlayabiliriz.
Deneme yapilacak haftalar degil maalesef. Dubuanin durum bence biraz psikolojik al kardesim ligin sonuna kadar forma senin diyip oyle aksiyonlar alirsak o konuyu kapatiriz.Dubouis de kötü bence ya. Sol bekte değişiklik yapacaksak keşke Kazımcan'ı bir denesek.
Ikili averajda bu sefer kargalar gecmiyor mu o zaman..Başakşehir’e de yenilsek son maç Fener ile berabere kalıp şampiyon olmak lazım
Yok onların 4 maçı var bizim 5 aradaki puan farkı 5 biz 5 msçta 10 puan alsak onlar tüm maçları kazanıp 12 puan alsalar 3 puan önde oluyoruzIkili averajda bu sefer kargalar gecmiyor mu o zaman..
İşte ben Dubouis'i ne defansif ne de ofansif olarak beğeniyorum o sebeple iki türlü de zarar yazıyor. Boey şans eseri formayı kapmamış olsaydı şu an çok kötü şeyler konuşuyor olurduk. İnanılmaz kötü Dubouis. Ama senin fikrin tabii. Saygı duyuyorum.Deneme yapilacak haftalar degil maalesef. Dubuanin durum bence biraz psikolojik al kardesim ligin sonuna kadar forma senin diyip oyle aksiyonlar alirsak o konuyu kapatiriz.
Şu saatten sonra muskerayi keserim dubua'yi kesmem an kotu garanti oynayip defsnsif atraksiyon alsak 1-0 2-1 falan bitirirsin ligi.