⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

1920264_Galatasaray_SK.jpg

Fener oncesinde puan kaybetsin bizde eze eze rahat bir galibiyet alip tamamen umutlarini bitirelim.

Radikal değişiklikler yapmak gerek ama nerede yapacağımıza dair bir fikrim yok. Oliviera çıksa Miçö girse daha kötü olabilir. Mertens çıksa Berkan girse gol yollarında sıkıntı yaşayabiliriz. Siz olsanız ne gibi değişiklikler yapardınız bu maçta. Aynı kadroyla çıkmayacağımız garanti gibi.
Okan ve dubua değiiiklikleri yeterli gelir.
Hatta maçlara barış ile de başlayabiliriz.

Hükmenleri ekleyip puan durumu çıkardım;
1 - GALATASARAY 73 puan +45 (31 maç)
2 - fenerbahçe 73 puan +44 (32 maç)
3 - beşiktaş 68 puan +34 (32 maç)
4 -adana ds 57 puan +29 (30 maç)
5 - başakşehir 54 puan +15 (31 maç)
6 - kayserispor 48 puan +1 (31 maç)
7 - konyaspor 45 puan +6 (31 maç)
8 - trabzonspor 45 puan +3 (30 maç)
9 - fatih kg 41 puan +8 (30 maç)
10 - antalyaspor 39 puan -3 (31 maç)
11 - alanyaspor 38 puan -9 (31 maç)
12 - sivasspor 37 puan -3 (31 maç)
13 - ankaragücü 35 puan -6 (30 maç)
14 - istanbulspor 35 puan -16 (31 maç)
15 - kasımpaşa 34 puan -14 (31 maç)
16 - giresunspor 33 puan -18 ( 31 maç)
17 - ümraniye 26 puan -14 (31 maç)

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başakşehir’e de yenilsek son maç Fener ile berabere kalıp şampiyon olmak lazım

Biz kendi maçlarımıza bakacağız ve mecburen alacağız hoca ciddi şekilde hazırlamalı takımı ve 2-3 dokunuş yapmalı artık Fenerbahçe de önce Giresun deplasmanı sonrada Trabzonspor ile oynayacak kolay maçlar değil şunu unutmayin Mayıs ayı geldi ve Mayislar bizimdir ...

Dubouis de kötü bence ya. Sol bekte değişiklik yapacaksak keşke Kazımcan'ı bir denesek.
Deneme yapilacak haftalar degil maalesef. Dubuanin durum bence biraz psikolojik al kardesim ligin sonuna kadar forma senin diyip oyle aksiyonlar alirsak o konuyu kapatiriz.

Şu saatten sonra muskerayi keserim dubua'yi kesmem an kotu garanti oynayip defsnsif atraksiyon alsak 1-0 2-1 falan bitirirsin ligi.

Gümrük maçı gibi oynamayiz inşallah, deli dana gibi önde baskı yapmıştık, adamlar da 3 tane attı, sakın sakın oynamak lazim

Yapılması gereken belli Berkan'ı 6 koyuyoruz Dubois'i sol beke sezon sonuna kadar adapte ediyoruz. Torreira'da 8 numara gibi pas dağıtsın ki yapabiliyor hem Berkan hem Torreira kapacağı toplarla orta alanda atak sürekliliği sağlatır ön bölgeye sadece hücum gücü sağlamış oluruz.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Dubois
Torreira - Berkan
Rashica - Zaniolo - Kerem
Icardi

Deneme yapilacak haftalar degil maalesef. Dubuanin durum bence biraz psikolojik al kardesim ligin sonuna kadar forma senin diyip oyle aksiyonlar alirsak o konuyu kapatiriz.

Şu saatten sonra muskerayi keserim dubua'yi kesmem an kotu garanti oynayip defsnsif atraksiyon alsak 1-0 2-1 falan bitirirsin ligi.
İşte ben Dubouis'i ne defansif ne de ofansif olarak beğeniyorum o sebeple iki türlü de zarar yazıyor. Boey şans eseri formayı kapmamış olsaydı şu an çok kötü şeyler konuşuyor olurduk. İnanılmaz kötü Dubouis. Ama senin fikrin tabii. Saygı duyuyorum.

Geri
Üst Alt