Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.971
- 10.475
- 2.223
içim hiç rahat değil. Demek ki kazanıcaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çıkmayabilirler cidden, hatta işte ''ofsaytsımsının olduğu adaletsiz ligde maçlara çıkmıyoruz'' vb deyip mağduruz diye şov yapabilirlerSosyal medyada ve burada da birinin gonderisinde gördüm, katılıyorum.
Gs, Fb maci öncesinde şampiyonluk ilan ederse, Bjk'in de 2.lik şansi matematiksel olarak kalmazsa, Fb bizim maça çıkmaz. Hükmen alırız o maçı.
çıkmayabilirler cidden, hatta işte ''ofsaytsımsının olduğu adaletsiz ligde maçlara çıkmıyoruz'' vb deyip mağduruz diye şov yapabilirlerSosyal medyada ve burada da birinin gonderisinde gördüm, katılıyorum.
Gs, Fb maci öncesinde şampiyonluk ilan ederse, Bjk'in de 2.lik şansi matematiksel olarak kalmazsa, Fb bizim maça çıkmaz. Hükmen alırız o maçı.
büyük ihtimalle başakşehir topa sahip olma oyunu oynamayacaktır topu bize bırakıp kontra kovalarlar sergio'dan vazgeçmeyecek gibi buruk, normalde ortasaha tor-mitşö olmalı ama olmayacak umarım ortasahayı başakcitye vermeyiz
sergio 8 numara için fazla zayıf kız gibi fiziği var ben olsam direkt satarım sergio mertens yapınca torerria'nın bi tarafları patlıyor açıkları kapatıcam diyeBu nedenle Oliviera'nin asil oynamasi gereken mac bu diye yaziyoruz gunlerdir, bejeke maci degildi o mac. Hocanin burada acmeligi siz konusu maalesef. O maca Berkan ile baslayip sonradan Oli'yi (rakip ortasaha da yorulmusken) almakta fayda vardi. Bu maca, teknik isimlerle (arkaya atilan toplar, ara paslari, uzaktan sut tehditi gibi) baslamak gerekiyor. Yalniz solbek kesinlikle Dubois&Kazim'dan biri olmali, Adekugbe degil. Kendisi Sivas gibi deplasman maclarinda (fizik gucu drek gereken) maclarda sure almali(ydi).
sergio 8 numara için fazla zayıf kız gibi fiziği var ben olsam direkt satarım sergio mertens yapınca torerria'nın bi tarafları patlıyor açıkları kapatıcam diye