⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

2a3be70819ade8152f9c73c132091f47.gif

🧿

Ben kaşarı tostta pidede severim bu şampiyonluk yarışını kaşar gibi uzatmaya hiç gerek yok.Yarın alalım 3 puanımızı serisinden ilerleyelim.Bu ne lan her hafta Fb maçlarını izlemekten verilen penaltılara sövmekten Lale Orta'yı istifaya davet etmekten yorulduk bıktık artık.Mayıs ayındayız daha fazla strese gerek yok bence şu şampiyonluk meselesini fazla uzatmayalım..
Maçı yine şu şekilde beklemeye başladık yav :D
arka-sokaklar-in-efsane-ismi-sevket-coruh-un-yeni-15564403-6997-m.jpg
FvlvalbXsAIndXC

Disiplinli ama sakin oynamalıyız. Panik yapmamalıyız. Başak abartılmaması gereken ama formda bir ekip. Söylemeye dilim varmıyor ama işler kötü giderse beraberlik de fena olmaz. Kesinlikle yenilmememiz gerekiyor puan farkı şu an 2ye indi. Kötüsünde beraberlik de bizi zor duruma sokmaz çünkü geriye zor maç kalmıyor 3 puan farkla fener maçına girilebilir. İlla kazanmak için Konya maçındaki hataya düşmemek lazım. Umarım maç o duruma gelmez ama gelirse teknik ekip bu konuyu hesaplamalı.

Bu maçı alamazsan, X'i kolladılar bizi doğradılar diye ağlamayacaksın. Ben şampiyon olacağım diyen takım takır takır topunu oynar, kimseye konuşma hakkı bile tanımaz.
Altın tepside sunulan bir fırsat. Rakibin son derece kötü futbol oynayan bir takım, tam kadrosun, evinde oynuyorsun, taraftar stadı fulleyecek. Hiçbir mazeretin yok.

Disiplinli ama sakin oynamalıyız. Panik yapmamalıyız. Başak abartılmaması gereken ama formda bir ekip. Söylemeye dilim varmıyor ama işler kötü giderse beraberlik de fena olmaz. Kesinlikle yenilmememiz gerekiyor puan farkı şu an 2ye indi. Kötüsünde beraberlik de bizi zor duruma sokmaz çünkü geriye zor maç kalmıyor 3 puan farkla fener maçına girilebilir. İlla kazanmak için Konya maçındaki hataya düşmemek lazım. Umarım maç o duruma gelmez ama gelirse teknik ekip bu konuyu hesaplamalı.

Katiliyorum.

Ben kazanacagimizi dusunmekle birlikte plan-A, plan-B seklinde dusunup beraberligi korumanin da onemini hatirlamak gerekiyor ki bunu birkac macta yapamadik. Ic sahada fire vermemiz gerekmekle birlikte akilli olmak durumundayiz. Aslanlar, bu onemli maci kazanmayi bileceklerdir.

Geri
Üst Alt