2 lik bari gitmese sampiyonlar ligine gidebilecek miyiz yoksa anlastigimiz yabanci oyuncularin hicbiri gelmezbariz düsüsteyiz, en iyi ihtimal beraberlik gibi gözüküyor, kredimiz var diye diye bütün kredileri tükettiler
yazik oldu
2 lik bari gitmese sampiyonlar ligine gidebilecek miyiz yoksa anlastigimiz yabanci oyuncularin hicbiri gelmezbariz düsüsteyiz, en iyi ihtimal beraberlik gibi gözüküyor, kredimiz var diye diye bütün kredileri tükettiler
Nasıl oluyor renktaş anlatır mısın bizeDerbiye kadar ayni sonuclari alsak 3 puan onde girecegiz. Birakin bozgunculugu ve kenetlenelim.
2. lik gitmez herhalde ama futbolda hersey mümkün2 lik bari gitmese sampiyonlar ligine gidebilecek miyiz yoksa anlastigimiz yabanci oyuncularin hicbiri gelmez
yazik oldu
Fb ile ayni sonuclari alirsak onde giriyoruz diyorum. 3 puan avantajimiz var.Nasıl oluyor renktaş anlatır mısın bize
Şimdi biz Başak, Sivas ve Ankaragücü maçlarında puan kaybı yaşarsak nasıl önde giriyoruz
Kesinlikle öyle artık aynı anda 8-9 adam alıp, 10-12 adam göndermeye çalışacağımız bir yapı olmayacak birkaç önemli adamla ve alternatif oyuncuları kadroyu genişletmek adına kadroya dahil etmek yeterli olacak...Neyse olan oldu artık hala ipler elimizde bu seneki şampiyonluk önümüzdeki 4-5 seneyi de açacak bize bir şekil alamız gerekiyor, hepsinden iyi takımız 11'e 1-2 hamle lazım sadece.
Haa öyle olursa eyvallah ona lafım yokFb ile ayni sonuclari alirsak onde giriyoruz diyorum. 3 puan avantajimiz var.
arkadaslar kendime gelmem maalesef mümkün degil
Cok yipratici bir sezon oluyor
Totem yapip artik maclari izlememek istiyorum
Bsehir, Istanbul, Sivas, Agucu... Su 4 mactan 12 puan cikarmak icin cok iyi olmaya gerek yok. Hoca mutlaka birkac degisiklik yapacaktir.Haa öyle olursa eyvallah ona lafım yok
Ama ben 2 haftadır seyrettiğim takıma güvenmiyorum açıkçası artık
Böyle gitmez
Normal şartlarda evetBu sene şampiyonluğu vermeyeceğiz belki son düzlükte biraz tökezledik ama takım ve hoca bunun farkında bu zamana kadar az emek verilmedi ciddi galibiyet serisi ve takımdaşlık gücüyle buraya kadar geldik kalan maçlarda sürprize yer vermeden yolumuza devam ederiz üstelik rakibimizin de iki ciddi maçı var peş peşe Giresun ve Trabzonsporla oynuyor o maçlarda kafadan 3 puan yazmak yanlış...
Berkan baslasin bari bu mac yavNasil olur bilemem ama en kötü ihtimal derbiye 3 puan önde gitmek olur
Berkan > ØdegaardBerkan baslasin bari bu mac yav
O ne dmk yawNasil olur bilemem ama en kötü ihtimal derbiye 3 puan önde gitmek olur