⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Başakşehir bayağı kötü takım, gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Biraz kassan yarım düzine gol atarsın.

En kotu ihtimalin bu kadar iyi oldugunu dusunmedim 1 an
ikili averaj zaten elimizde rdas

febe gelip bize 4 atacaksa Evimizde sampiyon olsun zaten hak etmis olurlar

Kazanmak zorunda kalirsak isler degisir cünkü Bizim takim veya Hoca baskiyi kaldiramiyor gibime geliyor

Reşo ve Icardi'nin sahneye çıkıp sıralaması lazım.

ikili averaj zaten elimizde rdas

febe gelip bize 4 atacaksa Evimizde sampiyon olsun zaten hak etmis olurlar

Kazanmak zorunda kalirsak isler degisir cünkü Bizim takim veya Hoca baskiyi kaldiramiyor gibime geliyor
0-3e de olurlar şamp muhtemele

onlar bizden daha kotu durumda 4/4 yaparsak son haftaya kalmaz iş bence

2 maçta 6 gol yedik 4 tanesi bireysel hatadan geldi artık toparlanma vakti 4 maç kazanınca şampiyon oluyorsun bir zahmet de artık bireysel hata yapmayalım çıkıp işi bitirelim.
Aslında 5 tanesi. Son yediğimiz golde hatalı. Karagümrükten yedigimiz ,3. Gol biraz sanssizlikti. 2 maçta kazanilabilirdi ne yazikki 2 oyuncu anasını ağlattı maclarin

0-3e de olurlar şamp muhtemele

onlar bizden daha kotu durumda 4/4 yaparsak son haftaya kalmaz iş bence
Katiliyorum Bende. Giresun Antalya Trabzon

Bu maclar öyle kolay degil.

Basaksehir Istanbul Sivas Ankara.

Bu 4 maçin 3ü Istanbulda 2si evimizde zaten. Istanbul Ankarayi da yenemeyeceksek sampiyon olmayalim rdas

Ayni anda hem Oliveira hem Mertens kesilmez, kesilecegini sanmiyorum. Orta saha / hucum bolgesinde bu defa kreatiflik ve uretkenlik problemi cikiyor. Istediginiz kadar elestirin bu oyunculari ama gercek bu.

Bende ikisini begenmedim dun aksam ama Mertens kesilecekse Oliveira oynamali. Yok Oliveira yerine Midstjo falan oynasin diyorsaniz Mertens ile baslanmali. Bunun baska oluru yok.

Zaniolo bence yine yedek baslayacak ayrica. Ilk 11'de Mertens yerine uygun degil. Ya da Rashica'nin yerine oynatmali onu da yapar mi Okan Buruk bilemiyorum.

Karalar bağlamanın anlamı yok kafaya oynayan rakibimiz kalmadı, başakşehir maçını kazanınca her şey normale döner.

Ankaragücü maçından kayıpsız döneceğimizi düşünüyor musun deplasmanda ?
Niye düşünmeyelim madrid deplasmanı değil sonuçta sen oraya 9 puanla gelirsen hedef maçın o kalacak sadece, kaldı ki ben o maçı kazanırsak şampiyonluğu ilan ederiz diye düşünüyorum.

derbiyi bize kaybettiren Muslera-Oliviera cezalandırılmalı ,Adekugbe ise Tekme
Tokat kovulmalıdır . Şu 11 görmek istiyorum

———————-Okan——————-/
Boey——Apo——Nelson———Duba
—————Toreira-Berkan—————-
—Rasit——-Mertens————-Kerem
—————-İcardi———————

derbiyi bize kaybettiren Muslera-Oliviera cezalandırılmalı ,Adekugbe ise Tekme
Tokat kovulmalıdır . Şu 11 görmek istiyorum

———————-Okan——————-/
Boey——Apo——Nelson———Duba
—————Toreira-Berkan—————-
—Rasit——-Mertens————-Kerem
—————-İcardi———————
Cidden kalan 5 macta kaleci degisikligine mi gidecegimizi dusunuyorsun? Bir de Okan yani goren de iyi kaleci zannedecek. Kupa macinda Okan'i oynatti da gorduk sonra onun kaleciligini.
Sonra bir daha Okan kaleye gecmesin dediniz burada.

Cidden kalan 5 macta kaleci degisikligine mi gidecegimizi dusunuyorsun? Bir de Okan yani goren de iyi kaleci zannedecek. Kupa macinda Okan'i oynatti da gorduk sonra onun kaleciligini.
Sonra bir daha Okan kaleye gecmesin dediniz burada.
Okan Muslera değiştirmez ama birkaç maç dinlendirmezsek Musleranin performansının böyle düşük devam edeceğini düşünüyorum ondan dolayı dinlendirilmeli . Dün 2-3 üncü gollerdeki hatayı Okan yapmazdı bence .

Geri
Üst Alt