- 3 Haziran 2015
- 56.740
- 65.875
- 4.143
Demek oluyor ki derbiye kadar sampiyon olabilirsek olalimO ne dmk yaw
Olmuyorsa sikecileri evimizde 4-0 kazanmak zorunda birakalim
Gayet açik degil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek oluyor ki derbiye kadar sampiyon olabilirsek olalimO ne dmk yaw
En kotu ihtimalin bu kadar iyi oldugunu dusunmedim 1 anDemek oluyor ki derbiye kadar sampiyon olabilirsek olalim
Olmuyorsa sikecileri evimizde 4-0 kazanmak zorunda birakalim
Gayet açik degil mi
ikili averaj zaten elimizde rdasEn kotu ihtimalin bu kadar iyi oldugunu dusunmedim 1 an
0-3e de olurlar şamp muhtemeleikili averaj zaten elimizde rdas
febe gelip bize 4 atacaksa Evimizde sampiyon olsun zaten hak etmis olurlar
Kazanmak zorunda kalirsak isler degisir cünkü Bizim takim veya Hoca baskiyi kaldiramiyor gibime geliyor
Aslında 5 tanesi. Son yediğimiz golde hatalı. Karagümrükten yedigimiz ,3. Gol biraz sanssizlikti. 2 maçta kazanilabilirdi ne yazikki 2 oyuncu anasını ağlattı maclarin2 maçta 6 gol yedik 4 tanesi bireysel hatadan geldi artık toparlanma vakti 4 maç kazanınca şampiyon oluyorsun bir zahmet de artık bireysel hata yapmayalım çıkıp işi bitirelim.
Katiliyorum Bende. Giresun Antalya Trabzon0-3e de olurlar şamp muhtemele
onlar bizden daha kotu durumda 4/4 yaparsak son haftaya kalmaz iş bence
Fener en son Tolunaya teşekkür ediyorduGerilecek bir şey yok tolunay kafkas var sıkıntı çıkarmaz hikmet karaman olsaydı işte o zaman büyük sıkıntı olurdu.![]()
Ankaragücü maçından kayıpsız döneceğimizi düşünüyor musun deplasmanda ?Karalar bağlamanın anlamı yok kafaya oynayan rakibimiz kalmadı, başakşehir maçını kazanınca her şey normale döner.
Niye düşünmeyelim madrid deplasmanı değil sonuçta sen oraya 9 puanla gelirsen hedef maçın o kalacak sadece, kaldı ki ben o maçı kazanırsak şampiyonluğu ilan ederiz diye düşünüyorum.Ankaragücü maçından kayıpsız döneceğimizi düşünüyor musun deplasmanda ?
Ankaragücü çok formada düşme riskleri hala var ama insallah dediğin gibi olur .Niye düşünmeyelim madrid deplasmanı değil sonuçta sen oraya 9 puanla gelirsen hedef maçın o kalacak sadece, kaldı ki ben o maçı kazanırsak şampiyonluğu ilan ederiz diye düşünüyorum.
Cidden kalan 5 macta kaleci degisikligine mi gidecegimizi dusunuyorsun? Bir de Okan yani goren de iyi kaleci zannedecek. Kupa macinda Okan'i oynatti da gorduk sonra onun kaleciligini.derbiyi bize kaybettiren Muslera-Oliviera cezalandırılmalı ,Adekugbe ise Tekme
Tokat kovulmalıdır . Şu 11 görmek istiyorum
———————-Okan——————-/
Boey——Apo——Nelson———Duba
—————Toreira-Berkan—————-
—Rasit——-Mertens————-Kerem
—————-İcardi———————
Okan Muslera değiştirmez ama birkaç maç dinlendirmezsek Musleranin performansının böyle düşük devam edeceğini düşünüyorum ondan dolayı dinlendirilmeli . Dün 2-3 üncü gollerdeki hatayı Okan yapmazdı bence .Cidden kalan 5 macta kaleci degisikligine mi gidecegimizi dusunuyorsun? Bir de Okan yani goren de iyi kaleci zannedecek. Kupa macinda Okan'i oynatti da gorduk sonra onun kaleciligini.
Sonra bir daha Okan kaleye gecmesin dediniz burada.