⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Fb derbimizin hakemi Atilla Karaoğlan olur. 2 takımın da 3 maçını yönetmiş hepsinde galibiyet. Akılları varsa kalan maçlarda o herifi saklayıp büyük maçlara vermezler. Bitigen diğer ihtimal ama Fb "Gümrük maçında penaltımızı vermedi" dedi diye tercih etmezler bence.

Meler, Suat Arslanboğa, Bahattin müsait bu maç için.

Fb derbimizin hakemi Atilla Karaoğlan olur. 2 takımın da 3 maçını yönetmiş hepsinde galibiyet. Akılları varsa kalan maçlarda o herifi saklayıp büyük maçlara vermezler. Bitigen diğer ihtimal ama Fb "Gümrük maçında penaltımızı vermedi" dedi diye tercih etmezler bence.

Meler olur yüzde yüz

futbolcumsular düşünsün

Sanırım Rize de oynadığı dönemde 30 ikili mücaddeleye girip 20 tanesini kazandı diye lig rekorunu kırmıştı. Dün bize karşı 32 ikili mücadeleye girip 23 tanesini kazanarak o rekorunu yeniledi

Bir de işin kötü tarafı bire birde bu ligde her oyuncuyu ezdiğini izlediğimiz Boey i adeta sahadan sildi aynı maçta Boey girdiği 25 ikili mücadeleden sadece 9 tanesini kazanmış

Çok değişik bir performans ortaya koydu dün Gedson. Adam sakatlanma pahasına rakip oyuncuya müdahale yapıyor düşmüyor ayakta duruyor bir de peşine sprinti yapıştırıp bizim baskımızı kırıp takımını atağa çıkarıyor

Bunu bir kere daha gördük ki futbol iyiden iyiye böyle oyuncuların dönemi haline geldi. Boey gibi Torreira gibi Rashica gibi oyuncularda da görüyoruz bunu takımımızda. Maalesef tüm bu oyuncularla tek başına mücadele edip hepsini de ezdi Gedson

100% dogru rtas, herif bizim icimizden gecti bunu kabul etmek lazim. Hele su Oliveira var ya.. en üzücü olan bunun yerine Morutan, Cicaldau ya toplam 11m civari gömdük yazik vallah yazik sinirim bozuluyor yine abv belmaz

İzmir’den geleceğiz sanırım. Biletler çıkar çıkmaz bitmiyor dimi?

Sanırım Rize de oynadığı dönemde 30 ikili mücaddeleye girip 20 tanesini kazandı diye lig rekorunu kırmıştı. Dün bize karşı 32 ikili mücadeleye girip 23 tanesini kazanarak o rekorunu yeniledi

Bir de işin kötü tarafı bire birde bu ligde her oyuncuyu ezdiğini izlediğimiz Boey i adeta sahadan sildi aynı maçta Boey girdiği 25 ikili mücadeleden sadece 9 tanesini kazanmış

Çok değişik bir performans ortaya koydu dün Gedson. Adam sakatlanma pahasına rakip oyuncuya müdahale yapıyor düşmüyor ayakta duruyor bir de peşine sprinti yapıştırıp bizim baskımızı kırıp takımını atağa çıkarıyor

Bunu bir kere daha gördük ki futbol iyiden iyiye böyle oyuncuların dönemi haline geldi. Boey gibi Torreira gibi Rashica gibi oyuncularda da görüyoruz bunu takımımızda. Maalesef tüm bu oyuncularla tek başına mücadele edip hepsini de ezdi Gedson
Gedson çıtası yüksek bir oyuncu, top 5 liglerde ilk 5 için oynayan takımlarda boy gösterebilecek potansiyel bir oyuncu. Ligimize düşmesi bile enteresan gelmişti, Beşiktaş transfer edince çok üzülmüştüm; zira ziyadesi ile kaliteli bir oyuncudur, temposu ligimiz için oldukça fazla. Almamız lazım idi, almalıydık...

suat son basak-fb macinda basaksehir'i lime lime dogradi. suat verilmez.

Muslera
Boey
Nelsson
Bardakçı
Dubois
Torreira
Oliveira
Rashica
Kerem
Barış
Icardi

Başlangıç için bunu denemek, Mertens’i hamle gücü olarak oyuna sonradan almak daha iyi bence.

Zaniolo, Mertens ile ikinci yarı skoru alırsak diri şekilde salıp farklı bir yere de götürebiliriz. Barış’ı iyi gördüm son maç. Hareketlilik katar.

Diyelim en kotu senaryoda, Fb derbi oncesi 3 maci da kazandi. Biz derbi oncesi 4 macta:

0-5 puan alirsak Fb sampiyon cikiyor maca.
6-8 puan alirsak sampiyonluk icin Fb'yi yenmemiz gerekiyor.
9-11 puan alirsak beraberlik yetiyor bize.
12 puan alirsak genel averaja gore 2 veya 3 farkli maglubiyet bile yetiyor bize.

Okan hoca yine Adekugbeyi oynatacaksa bizzat kendim basarım Floryayı. Yeter artık ya fitil olduk ya nerden bulmuşlar bu kazmayı arkadaş.

Kes Rashicayi kes Adekugbeyi.

Solbek Dubois/Kazımcan/Berkan
Sağkanat Zaniolo/Yunus/BAY

Yunusu 90+3te oyuna alıyorsun taraftar tüm hıncını ondan çıkarıyor. Adekugbe 65 dkk sahada ne işi var abi hakkaten sinirim geçmiyor bir türlü.

Operasyonda basarili olanlar:
Zorbay (Konya)
Arda (Kayseri)
Kadir (Basaksehir)

Operasyonda basarisiz olanlar:
Yasar Kemal (Gaziantep)

Bu maca verilirse son Fener macina verilmeyecek isim:
Halil Meler

Bu maca verilmezse Fener macina verilecek isim:
Atilla

Kalan haftalarda mac almasi kesin gibi görünen isim:
Bahattin

Sürpriz kutu: Cihan Aydin (Son zamanlarda formda gibi, BJK ve TS maclarina verilmis bizim Ümraniye macindan sonra)

Basaksehir: Halil Meler
Istanbulspor: Bahattin
Sivas: Cihan / Kürsad / Bitigen
Ankaragücü: Sansalan/Bayarslan
Fener: Atilla

@Uğur İz @Hayri Cund

Zorbay (Konya)
Arda (Kayseri)
Kadir (Basaksehir)

Yasar Kemal (Gaziantep)

Halil Meler

Atilla

Bahattin

Sürpriz kutu: Cihan Aydin (Son zamanlarda formda gibi, BJK ve TS maclarina verilmis bizim Ümraniye macindan sonra)

@Uğur İz @Hayri Cund
ewt murf aşağı yukarı böyle olur

Zorbay (Konya)
Arda (Kayseri)
Kadir (Basaksehir)

Yasar Kemal (Gaziantep)

Halil Meler

Atilla

Bahattin

@Uğur İz @Hayri Cund

MHKhan

Sampiyonluk hepimiz icin cok kiymetli ve degerli buna suphem yok ama.Biz ne olmak istiyoruz hayalimiz ne bunu iyice sormamiz lazim kendimize neyi kastediyorsun dersen açayim yerel basarilar sizi tatmin ediyormu ? Beni etmiyor neden cunku bu ligde bizi sampiyon yapan oyunun avrupa da bir karsiligi olduguna ben inanmiyorum.benim yasim 28 96 2000 arasin da cocuktum hatirlamiyorum ama aramizda yasi yeten bir cok buyugumuz vardir soruyorum o takim o zaman ligde anadolu takimlarina ne oynuyorsa avrupada da ayni oyunu oynuyormus ve onun karsiligi bugun halen muzemizde duruyor.hayir genc sen yanlis biliyorsun diyen varsa beni duzeltsin lutfen.peki bugun lig rekoru kiran takimin avrupa da basari yakalayabilecegine kacimiz inaniyoruz.Bence avrupaya baya baya yetmez bizim oyunumuz standart bi avrupa takimi bizi 3 luk yapar yollar ligimize o zaman ligde verilen bu cabanin benim icin bi anlami kalmiyor cunku benim hayal ettigim galatasaray bu ligdekinden cok daha fazlasi.Erden timurun vizyonuna guveniyorum mecvut florya projesi etrafin da biriken diger projeleri istedigimiz sekilde hayata gecirebilirsek iste o zaman hayalini kurdugum avrupa standartlarin da bir galatasarayin onunun acilacagina inaniyorum ve bu beni sampiyonluktan cok daha fazla heyecanlandiriyor. Son olarak SEN SAMPIYON OLACAKSIN 23

Geçen hafta sonu çok üzüldük ama inanıyorum bu hafta çok sevineceğiz. İlk yarıdaki Başakşehir maçıyla sezona geri dönmüştük ve şampiyonluğun ateşini yakmıştık burada da sezonun son bölümünde tekrardan şampiyonluk motivasyonumuzu geri kazanacağız. Fener'de düşme hattında son şanslarını kullanan ve gayet iyi mücadele eden Giresunspor'a karşı puan kaybedecek ve çok büyük bir avantajla bu haftayı bitireceğimize inanıyorum. En son Adana Demir'i yendiğimiz ve Beşiktaş'ın Fener'i yendiği hafta da bunu söylemiştim umarım yine böyle güzel bir hafta yaşayacağız. Fener hak ettiğinin çok üzerinde bir puan almış durumda önümüzdeki 2 maçta da puan kaybededeceklerini düşünüyorum bu maçı aldığımız takdirde tüm avantajı yeniden elde edeceğiz hayırlısıyla.

Geri
Üst Alt