Taraftardaki bu yangını anlamadım ben bi türlü. Nolacaktı arkadaşlar, ritim yakaladıktan sonra tüm maçları kazanacak mıydık? Öyle olacağını mı düşünüyorsunuz? Dünyanın hangi takımı puan kaybı yaşamadan sezonu tamamlıyor? Öyle bir takım mı var. Sakin olun azıcık.
Kupa maçında bizi yenmiş olabilirler ama o maçta gollerimiz dışında en az 4-5 tane net pozisyonumuz vardı. Direkten dönen toplar var, rezalet bir hakem yönetimi de söz konusuydu. Buna rağmen yine 5-6 tane atabilirdik o maçta da. Başakşehir yaşlı bir takım. Perşembe günü kupa maçı oynayacak kendi sahasında avantajlı bir skor almak isteyecektir. Rakibi de diri bir Ankaragücü takımı. Ben bizim için Başakşehir maçının rahat olacağını düşünüyorum.
-------------Okan--------------
Boey---Nelss----Apo---Dubois
------------Torreria-------------
--------Oliviera----Miço-------
Rashica------------------Kerem
-------------Icardi--------------
Ben bu şekilde sahaya çıkma taraftarıyım. Takım savunmasını iyi yapacağını düşünüyorum bu takımın, kaleciye çok da iş düşmeyecektir. Kaleciye iş düşürmedikten sonra ortalama bir kaleci ile bu ligde şampiyon olmamak için bir neden yok. Geçen sene Trabzon şampiyon olduğunda herkes kaleciye övgüler yağdırıyordu. Şimdi takım savunmaları o kadar kötü ki, kalelerinde sürekli pozisyon veriyorlar, keza Beşiktaş da şampiyon olduktan sonraki sene rezalet durumdaydı herkes Ersin'e laf söylüyordu vs vs.