⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Stress yasamadan oynayip kazanmaliyiz. Cok onemli mac
Stress yapmayalim diyorum ama onceki gun Basak'a yenilmisiz, bjkye 5 puan vermisler. Bugun de fener maci kazanirsa sampiyonluk, Ali Koç kenarda teknik direktorlük yapiyor filan
Bu macta da puan kaybersek kafayı iyice sıyıracagim

Bu maçta alınacak galibiyetle havaya gireriz. Sonra İstanbul (gerçekten kötü bir takım, yani ben şampiyon olacağım diyen bir takımın takılmaması gerek) maçını rahat almalıyız, Sivas ise fb maçında gördüğümüz üzere rezalet bir takım, ciddi bir oyunla rahat yenmemiz gerek.

Ondan sonra Ankaragücü deplasmanı ise Allah Kerim. Ligde kalmayı garantilerler büyük ihtimalle. Bizim maça asılırlar mı bilmiyorum, daha çok kupaya odaklanırlar gibi. Bakalım.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bu 3 maç kritik zaten (başak, istanbul,sivas)
Gözde büyütülecek maçlar da değil
Alanya Kayseri ciddiyetinde sağlam oynarsak güzel maçlar
Fener bu arada 2 maç oynayacak
Giresun ve trabzon
Biz kazanırsak fener kazansa bile Ankaragücü maçına şampiyonluk havasıyla çıkabiliriz
Son maç 3 puan önde girersek bile ipler zaten bizim elimizde
Bu arada 2 takımda bu periyotta takılabilir

Stress yapmayalim diyorum ama onceki gun Basak'a yenilmisiz, bjkye 5 puan vermisler. Bugun de fener maci kazanirsa sampiyonluk, Ali Koç kenarda teknik direktorlük yapiyor filan
bjk ye kim puan veriyor yine

Stres yapma renkdas , 5 puan falan vermezler bu saatten sonra o is imkansiz,kalan tüm maclari kazanacağız ve sabaha kadar sevinçten horon tepecegiz

Atletik orta sahaları savunamıyoruz Alanya maçı 1-1'den sonra geçişlerde sıkıntıydı Ndiaye üstünlük kurdu son maç öyle. Belki Başakşehir'in o tip oyuncusu olmaması sebebiyle çok sırıtmayabilir fakat dengeli durmak için Mertens-Oliveira ikilisinden birini kesip diğerinin defansif defolarını saklayabiliriz.
Başak çok temposuz
Mıy mıy mıy bir oyunu var
Önde bas çıkartma bitir

Kadro konusunda benim de kafam bulanık ama Gumruk macindaki oyun cok da kotu degildi. Belki Mertens -,Zaniolo degisikligi olur
Tek endisem hakem ve rakibin cok yere yatmasi olur. Kaybettimiz maclarin tekrarini izlemem ama Gumruk macinin 45 - 57 arasi resmen yata yata gecirdiler ve iyice soguduk. Zaten aklimda olan cozumu keske FIFA da uygulasa diyorum. O da kafa carpismasi haricinde hakemin oyunu durdurma hakki olmamasi. Bizimkiler de yerde yatan basakli olsa da maca devam etmesi. Varsin onlar da bizimkiler yattiginda durmasinlar.

Galatasaray’ın Başakşehir maçı muhtemel ilk ’i;

(Yakup Çınar)

Resim

Saminin kadro daha iyi
Bu ney laa

Apo neden bek

Kazımcan nerede

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takim daha idmana cikmadi,muhabirler muhtemel 11 yazmislar

Yakup kendi istediği 11i yazmış muhtemel 11 değil yayını izledim.

Önceki Başak maçında rehavet vardı, ona rağmen hakem faktörü olmasa kazanırdık. 7-0’ın stresi geçti, çok zor bir maç olacağını zannetmiyorum, kazanırız.

Yine S zoru ile 1-0 veya 2-1 kazaniriz muhtemelen

Geri
Üst Alt