Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
istedigimiz enerji ve sinerji buYarın başakşehiri yenmeyen şerefsiz oğlu şerefsizdir
sezon sonu totemimdir tutar inşallahistedigimiz enerji ve sinerji bu
:yoji::yoji::yoji:
Giresunspor gereğini yaptı sıra bizde, Sezonun en iyi futbollarından birisini oynayıp bu maçı KAZANMALIYIZ.Geçen hafta sonu çok üzüldük ama inanıyorum bu hafta çok sevineceğiz. İlk yarıdaki Başakşehir maçıyla sezona geri dönmüştük ve şampiyonluğun ateşini yakmıştık burada da sezonun son bölümünde tekrardan şampiyonluk motivasyonumuzu geri kazanacağız. Fener'de düşme hattında son şanslarını kullanan ve gayet iyi mücadele eden Giresunspor'a karşı puan kaybedecek ve çok büyük bir avantajla bu haftayı bitireceğimize inanıyorum. En son Adana Demir'i yendiğimiz ve Beşiktaş'ın Fener'i yendiği hafta da bunu söylemiştim umarım yine böyle güzel bir hafta yaşayacağız. Fener hak ettiğinin çok üzerinde bir puan almış durumda önümüzdeki 2 maçta da puan kaybededeceklerini düşünüyorum bu maçı aldığımız takdirde tüm avantajı yeniden elde edeceğiz hayırlısıyla.
Böyle bir atmosfer iyi olur
Aynen renktaş bende hastasiyim re re re ra ra ra ya ama dedigin gibi ara sira tek bir tribünden söyleniyorşu re re re bestesi müthiş korkunç bir atmosfer yapıyor ve çok agresif bir tona sahip. ama ne yazik ki çok az söyleniyor
Deniz türüç, Syczh ve figueredo
Bu üç oyuncu dışında tutmamız gereken oyuncu yok.Panikle aşırı baskıya girmemeliyiz.1puan bile işimize gelir yani o kadar sakin oynayıp almalıyız