⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Sergio geçen haftaki hatasını telafi etmeli ve sezon sonu da mümkünse satılmalı.

Baskılı başlamak güzel olur da dünkü maçın skoru ve taraftar desteğinin gazıyla kontrolsüz yüklenmeyiz inşallah. Bir kontra yiyip debeleniyoruz sonra.

Beşiktaş maçından sonra çoğumuz ilk 11'de değişiklik arzulamıştık o sinirle ama şimdi sakin kafayla düşününce ligin son 5 haftasında ilk 11'de önemli değişiklikler yapmak pek mantıklı gelmiyor.

Mertens ve özellikle Oliveira'ya kızdık haklı olarak son maçta ama mesela Mertens Alanya deplasmanını çözen adamların başında geliyordu daha 3 maç önce. Zaten sol bekte Adekugbe kesilecek, bence Oliveira ve Mertens ilk 11'de kalmalı, en azından ikisi birden kesik yememeli.

Son düzenleme:
Bu maci kazanirsak cok büyük bir avantaj elde ederiz. Ki icerde mutlaka kazanmaliyiz da.

Ama sunu da unutmamak gerek; beraberlik ve maglubiyet arasinda büyük fark var. Allah korusun yenilirsek fark 2 olacak, bu da sampiyonlugu baya tehlikeye atar. 3 puan ve 2 puan fark arasinda ucurumlar var mevcut durumda.

Tabiki galibiyetten baska herhangi sonuc bugün hayal kirikligi olacaktir ama en kötü senaryoda en azindan beraberligi koparabilmemiz lazim. Sonucta birkac hafta öncesinde yenildigimiz bir kupa maci var (evet hakem katletti bizi ama bugün de katledebilir)
1-0 olsun bizim olsun, bu mactan sadece 3 puan istiyorum.

E340A72D-7DC3-4D44-96E8-8173B8ACF562.webp

Bitsin artik bu sene..

Uyku girmiyor gozlerime

Disari ciktim..

Kafamda Zaniolo‘lu ilk 11 kuruyorum, ama kimseyı kesemiyorum. Rashica desen , adam takımın sigortası. Mertens desen , onsuz haftalar aklıma geliyor. Neyse Zaniolo dışarda kalcak öyleyse

Geri
Üst Alt