⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Katiliyorum.

Ben kazanacagimizi dusunmekle birlikte plan-A, plan-B seklinde dusunup beraberligi korumanin da onemini hatirlamak gerekiyor ki bunu birkac macta yapamadik. Ic sahada fire vermemiz gerekmekle birlikte akilli olmak durumundayiz. Aslanlar, bu onemli maci kazanmayi bileceklerdir.
vermememiz

En son ne zaman bir maçtan önce bu kadar heyecan yaptım hatırlamıyorum. Sanırım şike sezonundaki son fener maçıydı. Kalbim duracak başlasa da bitse artık.

Analizde 3-1 ve 0-1 çıktı. Her halükarde gol yiyeceğiz. Umarım ilk yiyen olmayız
Ekran görüntüsü 2022-01-14 171223.png

Okan hoca maç icinde uyumazsa alırız bjk maçı gibi yemeyi beklerse öyle bakarız yine.. Elinde öyle böyle TR standartlarindaki en iyi yedek kulübesi var her maç oliveiranin mertensin keyfine kalacaksak çok işimiz var..

3/3 yaparsak tahminim şampiyonluğu Sivasspor maçında ilan ederiz o gün puan farkı 7 veya 8 olabilir 2 maç kalacağını düşünürsek kutlama yapılır. O kadar önemli bir maç hem futbol hem skor anlamında rakiplere mesaj verme vakti geldi.

Haftaya önce biz oynuyoruz galiba kazanıp farkı 7 yaparsak bunlar trabzona da yenilir .

Okan hoca maç icinde uyumazsa alırız bjk maçı gibi yemeyi beklerse öyle bakarız yine.. Elinde öyle böyle TR standartlarindaki en iyi yedek kulübesi var her maç oliveiranin mertensin keyfine kalacaksak çok işimiz var..

Seneye kulübede Dembele de olacak.

Haftaya önce biz oynuyoruz galiba kazanıp farkı 7 yaparsak bunlar trabzona da yenilir .
İş artık bitmeye yakın bugün ki maç kırılma noktası alırsak hem fener hem beşiktaş iki cephe birden iş bitti diye bakar taraftara bugün büyük iş düşüyor skoru 3-0 yapıp bitirip önümüze bakmak lazım.

Kayserispor macina basladigimiz gibi baslayip ,sert ve sonuna kadar mucadele edip bogmaliyiz rakibi.Basaksehir’in defansif problemlerini de kullanarak erken golle one gecip oyun kontrolünü saglamaliyiz.Gol geciktikce stres yapiyo futbolcular ve bu da konsantrasyon kaybina neden oluyo.Umarim sacma sapan top kayiplari yaparak kontra pozisyon vermeyiz.Zaten kadro kalitesi olarak cok ustundeyiz basagin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İş artık bitmeye yakın bugün ki maç kırılma noktası alırsak hem fener hem beşiktaş iki cephe birden iş bitti diye bakar taraftara bugün büyük iş düşüyor skoru 2-0/3-0 yapıp bitirip önümüze bakmak lazım.

Kesinlikle net bir galibiyet alma vakti geldi..fenere 2 kez altın tepside fırsat sunduk ikisini de elinin tersiyle itti 3. fırsatı vermeyelim artik

Geri
Üst Alt