⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Bu arada belesoglu bu şekilde kapanarak oyunu aşkı fenere karşı oynasa mutlaka puan alırdı fenere en ters gelen oyun bu

Galatasaray ve Fenerbahçe için iç sahada taraftar desteği artık resmen bitmiş oldu çünkü tribünlere gelen kitle opera tiyatro seyircisi yani iç sahada taraftar maç aldırır olayı artık bitmiştir
Tribünün etkisi neredeyse hic yoktu. Eski tribünler daha iyidi...

Abi ben senin mesajlarını alp pehlivan'ın sesiyle okuyorum. Boyle naif, saygili, tane tane.

GalataSarayı Efendileri rütbesi ile görmek isteriz kendisini
Gerçekten yakışır :ka21:

canlar kalpten tesekkur ediyorum tarafima yonelik ovgu dolu degerli yorumlarinizdan dolayi...

sampiyonluk inanci dolayli -ben ayni yerdeyim. <-> bu baslikta atmis oldugum ilk mesajda da belirttigim gibi.

sampiyonluk cok yakin ~
kenetlenmeye devam lutfen...

20230508_223639.webp

Bu eziklerin hükmen 3 puan alacağı hafta son maç hariç,bizde 3 puanı hanemize yazdırırsak meşaleleri yakın.
1 maç yenilme ve 1 maç berabere kalma lüksümüz var,yine de korkuyoruz.

apo 9/9
nelson 9/9
boey 9/9
çazım 3/3

kazanılan hava topları

emre hoca konusuyor suan

Ṣu macta takimlik birsey yok aga ciktilar oynadilar savastilar kazandilar. Bravo aslanlarima

İlk 20 dk müthiş başladık gol gelmeyince sonrası stresle geçti. 2. Yarı ise 45-74 e kadar değişiklik yapılmadığı için boşa geçti. Midjo nun girmesiyle tekrar oyunu ele aldık. Savunma oyuncuları Muslera ve Toreira müthiş oynadılar. Okan hocam da bu saatten sonra panik yapmaz inşallah.

İlk yatı 3 tane kaçtı zar zor penaltıdan attık. Abi atacaksın böyle maçlarda, rakip kapnmaya gelmiş amaçları beraberlik, iy 2-0 yapsaydık kopar giderdi bu maç

Penaltı değil diyenler Fener' e daha azında penaltı olan pozisyonlarda ne diyor acaba? Fenerli oyuncuya osuruk atsan VAR kontrolü geliyor herifin burnuna kaçmış mi koku diye...
sevgili alp,

pozisyon bence de -penalti kanimca.
< ->
el ve kol o derece acili olmamali rakibi karsilarken
( cetvel *ucgen seklinde kolun durumu ) ...
bu arada maci > *hollanda kanalindan izliyorum.

Kazım'ın deniz türüç denen soykayı yiyip bitirmesi aşırı keyif verdi. Aslanım benim

Geri
Üst Alt