⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

Gidin şampiyon olduğumuz seneler bakın, çocuk çocuk yazıyorsunuz. Son haftalar her takım stresli olur akıllı oynayan skoru koruyan takım şampiyon olur. Bunun adı korkaklık değil akıldır ve 3 puanı alırsın
Arkadaş kadromuz kalite olarak her takımı ezebilecek potansiyelde. Bir mitso hamlesi bile oyunun şeklini değiştiriyor. Oyuncu değişikliğinin zamanlaması yüzünden kaç puan kaçırdık. Hatta dursun başkan bile bu konuya " herkesin gördüğünü Okan hoca göremiyor diye açıklama dahi yaptı diye hatırlıyorum "

Alanya maçında oyunun temposunu çok güzel ayarlamıştık. Nedense bugün gol atmaya çalışırken panik bir takım vardı. Pas tercihleri vs. çok aceleci davrandık. Ama sahada müthiş bir mücadele vardı ve savunma anlamında çok iyi işler başardık. Bu hücumdaki panik olayını çözüp mücadeleyi aynen devam ettirirsek çok daha çabuk maçları koparabiliriz.

Arkadaş kadromuz kalite olarak her takımı ezebilecek potansiyelde. Bir mitso hamlesi bile oyunun şeklini değiştiriyor. Oyuncu değişikliğinin zamanlaması yüzünden kaç puan kaçırdık. Hatta dursun başkan bile bu konuya " herkesin gördüğünü Okan hoca göremiyor diye açıklama dahi yaptı diye hatırlıyorum "
Zaten bütün takımları yendik. Derbilerde bjk deplasman maçı hariç harikaydık en son başakı içerde dışarda kim yenmiş? Guardiola gelse ne yapacak 100 puan mı, biraz şükür edin biraz destekleyin suyun öte tarafında derbilerde gol atamadılar hala jesus diyorlar

Geçen hafta sonu çok üzüldük ama inanıyorum bu hafta çok sevineceğiz. İlk yarıdaki Başakşehir maçıyla sezona geri dönmüştük ve şampiyonluğun ateşini yakmıştık burada da sezonun son bölümünde tekrardan şampiyonluk motivasyonumuzu geri kazanacağız. Fener'de düşme hattında son şanslarını kullanan ve gayet iyi mücadele eden Giresunspor'a karşı puan kaybedecek ve çok büyük bir avantajla bu haftayı bitireceğimize inanıyorum. En son Adana Demir'i yendiğimiz ve Beşiktaş'ın Fener'i yendiği hafta da bunu söylemiştim umarım yine böyle güzel bir hafta yaşayacağız. Fener hak ettiğinin çok üzerinde bir puan almış durumda önümüzdeki 2 maçta da puan kaybededeceklerini düşünüyorum bu maçı aldığımız takdirde tüm avantajı yeniden elde edeceğiz hayırlısıyla.
Baya stresli ve zor oldu ama sonu güzel oldu tekrar tüm avantajı kazandık :emrah:, Darısı şampiyonluğa hayırlısıyla.

Okan Buruk, A sınıfı bir hoca değil lakin gelişen ve gelecek vaat eden bir hoca. Geçmişte yaptıkları da hangi takımlarla kupa aldığı olsun Avrupa'da oynattığı futbol olsun kendini göstermiş bir hoca. Bu gün değişiklikleri 10 dakika geç yaptı ama değişiklikler doğruydu zaten değişikliklerden sonra rakip sahada oynadık neredeyse. Burada çoğu kişinin övdüğü A sınıf dediği Jesus'u da gördük. hiç bir hoca1 senede makine gibi takım yapamaz bu bir süreç işidir. Mesela benim de çokbeğendiğim Graham Potter'ı Chelsea'de gördük mesela. Klopp, Schmidt, Nagelsmann gibi gerçek anlamda A sınıf bir hoca ile uzun süreli getirebiliyorsak ne ala.

Zaten bütün takımları yendik. Derbilerde bjk deplasman maçı hariç harikaydık en son başakı içerde dışarda kim yenmiş? Guardiola gelse ne yapacak 100 puan mı, biraz şükür edin biraz destekleyin suyun öte tarafında derbilerde gol atamadılar hala jesus diyorlar

bunun %20'si için isla'ya penaltı vermişti dy'lar arenada.

Geri
Üst Alt