Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi hemen Fener'e maç satacak bir eski hoca getirirler.
İsmail Kartal???
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Borja Sainz ve Serginho bu tip kontrataga cok uygun oyuncular. Ama fb'nin one gecmemesi lazim. fb one gectigi an ben Giresun'un gol atabilecegini sanmiyorum. Farka gider.Kupa maçında da gösterdi ki fenere karşı açık oynamazsan alanları kapatırsan her türlü maçı çözüyorsun ama oynayayım diyorsan topu kaptırıp golü yiyorsun. Giresun'da 1 puana oynayıp 3'ü kapmalı 3'e oynayıp 1'den olmamalı...
Ilk mac 1-0 dan 1-2 aldilarBorja Sainz ve Serginho bu tip kontrataga cok uygun oyuncular. Ama fb'nin one gecmemesi lazim. fb one gectigi an ben Giresun'un gol atabilecegini sanmiyorum. Farka gider.
O golleri hatirliyorsan biraz sans isiydi. Serdar Aziz sicip sivamisti iki golde de.Ilk mac 1-0 dan 1-2 aldilar
Orta alanı 3'lü tutup hatta Bajic'i de fenerin 1 orta sahasına pres yaptırıp fenerin 2'li orta saha sistemine üstünlük kurup kendi yarı sahasında karşılamaları lazım. Muhtemelen 30-35 metrede oynarlarsa fenerin yapacağı pas hatalarında Sainz-Sergio'nun araya kaçmalarıyla maçı çözmek en mantıklı senaryo gibi duruyor. Ona göre bir teknik direktör gelmesi lazım oynatmaktan çok kontra üzerine iyi işler yapan biri bu maçı rahatlıkla çözebilir.Borja Sainz ve Serginho bu tip kontrataga cok uygun oyuncular. Ama fb'nin one gecmemesi lazim. fb one gectigi an ben Giresun'un gol atabilecegini sanmiyorum. Farka gider.
E bunlar hala biriyle anlasmadilar.Orta alanı 3'lü tutup hatta Bajic'i de fenerin 1 orta sahasına pres yaptırıp fenerin 2'li orta saha sistemine üstünlük kurup kendi yarı sahasında karşılamaları lazım. Muhtemelen 30-35 metrede oynarlarsa fenerin yapacağı pas hatalarında Sainz-Sergio'nun araya kaçmalarıyla maçı çözmek en mantıklı senaryo gibi duruyor. Ona göre bir teknik direktör gelmesi lazım oynatmaktan çok kontra üzerine iyi işler yapan biri işleri çözebilir.