SL 22/23 H:33 | Giresunspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 7 Mayıs

Şimdi hemen Fener'e maç satacak bir eski hoca getirirler.

Şansa bak hocaları istifa etmiş üstelik takımı iyi oynarken ballı sikeciler

Tribün baskısı filan olmaz. Fb den puan farkı beklemiyorum artık. Kale arkası bileti 500 lira olur mu Allah aşkına.?

Ne tribünü , Bilet fiyatlarına bakın.

Zengin fenerliler gelsin veya boş oynansın diye mi yaptınız ?

Kupa maçında da gösterdi ki fenere karşı açık oynamazsan alanları kapatırsan her türlü maçı çözüyorsun ama oynayayım diyorsan topu kaptırıp golü yiyorsun. Giresun'da 1 puana oynayıp 3'ü kapmalı 3'e oynayıp 1'den olmamalı...
Borja Sainz ve Serginho bu tip kontrataga cok uygun oyuncular. Ama fb'nin one gecmemesi lazim. fb one gectigi an ben Giresun'un gol atabilecegini sanmiyorum. Farka gider.

Borja Sainz ve Serginho bu tip kontrataga cok uygun oyuncular. Ama fb'nin one gecmemesi lazim. fb one gectigi an ben Giresun'un gol atabilecegini sanmiyorum. Farka gider.
Orta alanı 3'lü tutup hatta Bajic'i de fenerin 1 orta sahasına pres yaptırıp fenerin 2'li orta saha sistemine üstünlük kurup kendi yarı sahasında karşılamaları lazım. Muhtemelen 30-35 metrede oynarlarsa fenerin yapacağı pas hatalarında Sainz-Sergio'nun araya kaçmalarıyla maçı çözmek en mantıklı senaryo gibi duruyor. Ona göre bir teknik direktör gelmesi lazım oynatmaktan çok kontra üzerine iyi işler yapan biri bu maçı rahatlıkla çözebilir.

Orta alanı 3'lü tutup hatta Bajic'i de fenerin 1 orta sahasına pres yaptırıp fenerin 2'li orta saha sistemine üstünlük kurup kendi yarı sahasında karşılamaları lazım. Muhtemelen 30-35 metrede oynarlarsa fenerin yapacağı pas hatalarında Sainz-Sergio'nun araya kaçmalarıyla maçı çözmek en mantıklı senaryo gibi duruyor. Ona göre bir teknik direktör gelmesi lazım oynatmaktan çok kontra üzerine iyi işler yapan biri işleri çözebilir.
E bunlar hala biriyle anlasmadilar.

Geri
Üst Alt