SL 22/23 H:33 | Giresunspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 7 Mayıs

kendi ellerimizle malca puanlar kaybetmesek simdi bunların maclarını ciddiye bile almayacaktık şimdi resmen herifler rüzgarı arkalarına aldılar sayemizde

Bugün Giresunspor'un kesinlikle puan yada puanlar alması gerek alttaki takımlar ciddi anlamda puan alıyorlar İstanbul olsun Ümraniye olsun ...

kendi ellerimizle malca puanlar kaybetmesek simdi bunların maclarını ciddiye bile almayacaktık şimdi resmen herifler rüzgarı arkalarına aldılar sayemizde
Sezonun en malca 2 puan kaybını Fb yaptı,evlerinde Bjk'den 10 kişiden 1-0'dan 4 yediler ve İstanbul'a biz puan kaybetmişken 2-0'dan sonrasında da 3-2'den maç verdiler evlerinde.Ona rağmen kopmadılar.Biz 1 puan kaybettik mi herkes panik oluyor.Çok abartılıyor bu mevzular.Herkes puan kaybı yapıyor,bu sezon tanıyamıyorum GS taraftarını

Aksam 21 sularinda böyle olur muyuz @Halil Vurucu

40496577-CCAB-48E5-90BB-88AE40E90134.webp

Bunun olasiligi daha yüksek

Sezonun en malca 2 puan kaybını Fb yaptı,evlerinde Bjk'den 10 kişiden 1-0'dan 4 yediler ve İstanbul'a biz puan kaybetmişken 2-0'dan sonrasında da 3-2'den maç verdiler evlerinde.Ona rağmen kopmadılar.Biz 1 puan kaybettik mi herkes panik oluyor.Çok abartılıyor bu mevzular.Herkes puan kaybı yapıyor,bu sezon tanıyamıyorum GS taraftarını
1 puan kaybetme yok, Sarper. Ya 3 ya 2. :)

Evet herkes panikte. Ben dahil.

şeref yoksunları ya yine ayrıcalık istiyorlar

Herkesin panik ve stres olma sebebi belli ,sezonun son maçı fenerle ve yalı koc intikam için uğraşıyor yani sahamızda kupa kaldırmak için ve bu ihtimal olmasa zaten taraftar bu denli stres yapmazdı ayrıca bu ihtimal sade e taraftara değil hoca ve takımında strese soktu bence puan kaybediyoruz surekli

Geri
Üst Alt