Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.151
- 25.568
- 2.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amin butonunu aradım henüz eklememis adminler.
Şahin fb alırsa senle yine vedalaşacağız gibi. Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için. Kusura bakma.
Şahin fb alırsa senle yine vedalaşacağız gibi. Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için. Kusura bakma.
Şahin her Fb maçına bunu yazsa Fb 36/36 mı yapacak yani sana göre
Sezonun en malca 2 puan kaybını Fb yaptı,evlerinde Bjk'den 10 kişiden 1-0'dan 4 yediler ve İstanbul'a biz puan kaybetmişken 2-0'dan sonrasında da 3-2'den maç verdiler evlerinde.Ona rağmen kopmadılar.Biz 1 puan kaybettik mi herkes panik oluyor.Çok abartılıyor bu mevzular.Herkes puan kaybı yapıyor,bu sezon tanıyamıyorum GS taraftarınıkendi ellerimizle malca puanlar kaybetmesek simdi bunların maclarını ciddiye bile almayacaktık şimdi resmen herifler rüzgarı arkalarına aldılar sayemizde
1 puan kaybetme yok, Sarper. Ya 3 ya 2.Sezonun en malca 2 puan kaybını Fb yaptı,evlerinde Bjk'den 10 kişiden 1-0'dan 4 yediler ve İstanbul'a biz puan kaybetmişken 2-0'dan sonrasında da 3-2'den maç verdiler evlerinde.Ona rağmen kopmadılar.Biz 1 puan kaybettik mi herkes panik oluyor.Çok abartılıyor bu mevzular.Herkes puan kaybı yapıyor,bu sezon tanıyamıyorum GS taraftarını
Yorum yapamayacaksak forumda niye varızŞahin fb alırsa senle yine vedalaşacağız gibi. Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için. Kusura bakma.
Herkesin panik ve stres olma sebebi belli ,sezonun son maçı fenerle ve yalı koc intikam için uğraşıyor yani sahamızda kupa kaldırmak için ve bu ihtimal olmasa zaten taraftar bu denli stres yapmazdı ayrıca bu ihtimal sade e taraftara değil hoca ve takımında strese soktu bence puan kaybediyoruz surekliSezonun en malca 2 puan kaybını Fb yaptı,evlerinde Bjk'den 10 kişiden 1-0'dan 4 yediler ve İstanbul'a biz puan kaybetmişken 2-0'dan sonrasında da 3-2'den maç verdiler evlerinde.Ona rağmen kopmadılar.Biz 1 puan kaybettik mi herkes panik oluyor.Çok abartılıyor bu mevzular.Herkes puan kaybı yapıyor,bu sezon tanıyamıyorum GS taraftarını