Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Guntekinin seyi yanii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyon Olacaklarına inananlar var yahu2 maçımız eksik ona rağmen iki puan öndeyiz.Üstelik bir maçımız hükmen galibiyet.Bunlar İkincilik için mi yaygara koparıyorlar?![]()
Hayatta tek imrendiğim tipler futbolla alakası olmayanlar. Çok denedim bırakamdım.Ulan bi gün ölüp gideceğiz yeminle.. bu sene allahın izniyle bi şamp olalım vala ara verecem artıkinanın her yerim ağrıyor stresten kendimi acayip kasıyorum… offf of şükür yarabbi
Yarın doğramaya kalkarlar Ali koç bugün ortalığı yıkarsa diye.Yoksa geçsinler köşeye ağlasınlarNiye yandık yahu zırlasınlar bize ne
Yol veren Sivas, Pasa gibi maclari cikar. Bir de beles penaltilar ve hakem operasyonlarini cikar. Galibiyetleri bir elin parmaklari gecmez.fener GERCEKTEN mücadele eden takimlara karsi puan kaybetti !
Fenerbahçe yi hiç bu kadar aciz görmemiştim, adamların tek planı penaltı almak. Hani o kadar alışmışlar ki saçma sapan pozisyonlarda penaltı kazanmaya enn ufak şeyde hemen penaltı almaya bakıyor futbolcuları