SL 22/23 H:33 | Giresunspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 7 Mayıs

bunlar iyiki samedi aldılar .szaili,samed,altay sayesinde şampiyon olacağız bence..

Neden acaba? Ulan ligteki her takımın canını yaktınız beleş penaltılarla.

şerefsiz köpekler aldıkları 1 puan da haram. şuraya varya 50 satır küfür dizerim :mad::mad:

Fenerbahçe yi hiç bu kadar aciz görmemiştim, adamların tek planı penaltı almak. Hani o kadar alışmışlar ki saçma sapan pozisyonlarda penaltı kazanmaya enn ufak şeyde hemen penaltı almaya bakıyor futbolcuları

saygıdeğer op arkadaşlar beni febeye ettiğim küfürden ötürü banlıycaksanız ki hakkınız lütfen cezamı başakşehir maçı sonraki güne almanızı rica edicem

Ulan bi gün ölüp gideceğiz yeminle.. bu sene allahın izniyle bi şamp olalım vala ara verecem artık:) inanın her yerim ağrıyor stresten kendimi acayip kasıyorum… offf of şükür yarabbi
Hayatta tek imrendiğim tipler futbolla alakası olmayanlar. Çok denedim bırakamdım.

Giresunspor o cresponun son dakikalardaki şutundan önce gelen topta kafasını yere eğip topu hediye eden yavşağın banka hesaplarını incelemeli. Fener çok net almış o adamı ama yetmedi yavşaklara. Böyle kafa eğme mi olur lan cresponun önünde bomboş kaldı top son dakikalar ama mal kahraman olamadı bu sefer.

Fenerbahçe yi hiç bu kadar aciz görmemiştim, adamların tek planı penaltı almak. Hani o kadar alışmışlar ki saçma sapan pozisyonlarda penaltı kazanmaya enn ufak şeyde hemen penaltı almaya bakıyor futbolcuları

Ciddi manada kaç maçtır takip ediyorum safece penaltıya odaklılar. Ortalarda şutlarda özellikle ele doğru atıyorlar. Duran toplarda bile nasıl penaltı çıkarırız diye çalıştıkalrına eminim

Geri
Üst Alt