SL 22/23 H:34 | Fenerbahçe 3-1 Trabzonspor | MS | 18 Mayıs

FwVOMnvWIAAAqql

Uğurcan
Larsen Bartra Gbamin Eren
Siopis Hamsik
Visca Abdülkadir Trezeguet
Gomez

Yedek: Bardhi-Markovic-Umut.

Bakasetas ve Denswil'in olmamasi kötü. Yusuf'u kadroya almamis. Macera aramadan tecrübeli oyuncularla baslamalari gerektigini düsünüyorum.​

Ugurcan
larsen hüseyin bartra eren
siopis hamsik
visca abdus trezeguet
maxi

fb 3lü oynar yine

Feneri yarışta tutarlar. Tek umut beraberliğin bile işimize yarıyor olması.

Bilmiyordum. Degerlendirmem genel olarak, feneve en ters gelen oyuncu tipi iste rakip ortasahadaki yetenekli isimler, genelde saracoglu'nda is gorurler.
Fenere bakasetas değil de Abdülkadir, Visca, Trezeguet ve Markovic ters gelir Abdülkadir 10 numara olsa kanatlarda Visca ve Trezeguet her şekilde daha iyi olur. Dripling yapan oyuncular fener maçlarını çözüyor. 6-8 Doğucan ve Siopis olabilir sağlam tutup ön bölge kontra oynayabilirler. Abdulkadir / Hamsik / Bardhi 3'ünden birini 10 numara da görürüz.

Fenere bakasetas değil de Abdülkadir, Visca, Trezeguet ve Markovic ters gelir Abdülkadir 10 numara olsa kanatlarda Visca ve Trezeguet her şekilde daha iyi olur. Dripling yapan oyuncular fener maçlarını çözüyor.

Onlara pas atacak isim iste bu adam. Tamam pirpir delici isimler diyorsun, o zaten bilinen gercek. Fenev'in defans arkasina sarkacak her isim tehlikedir, bknz: Onyekuru.

Ama o pasi atacak isim araniyor, o da cezali. Ustelik sut tehtidi de vardi. Redmond ornegi misal (benzer oyuncular olmasada iki tipe de uyuyor hem hizli/dribling yapan hem de sut tehtidi). Adam mci 10dk aldi misal.

Yarın kadro beklentim bu şekilde hızlı kanatlar arkaya sarkan oyuncular maçı çözebilir çözemezse bile arkayı sağlam tutup pozisyon vermemek daha doğru oyun anlayışı olur. Fener'e karşı yetenekli ayakların yoksa kafa kafaya oynamayacaksın tam aksine alan bırakmayıp 0-0'da tuttuktan sonra maç bir şekilde geliyor.

Uğurcan
Larsen - Bartha - Hüseyin - Eren
Siopis - Dogucan
Visca - Hamsik(Abdulkadir) - Trezeguet
Umut

Yarın kadro beklentim bu şekilde hızlı kanatlar arkaya sarkan oyuncular maçı çözebilir çözemezse bile arkayı sağlam tutup pozisyon vermemek daha doğru oyun anlayışı olur. Fener'e karşı yetenekli ayakların yoksa kafa kafaya oynamayacaksın tam aksine alan bırakmayıp 0-0'da tuttuktan sonra maç bir şekilde geliyor.

Uğurcan
Larsen - Bartha - Hüseyin - Eren
Siopis - Dogucan
Visca - Hamsik(Abdulkadir) - Trezeguet
Umut
Umut Bozok, Trabzon'a Kayseri deplasmaninda sonradan oyuna girip maci kazandiran oyuncu olmus. Icardi'nin sonradan oyuna girip sov yaptigini düsünürsek Gomez'le baslayip Umut'la devam etmek daha mantikli geliyor bana.

Fenere bakasetas değil de Abdülkadir, Visca, Trezeguet ve Markovic ters gelir Abdülkadir 10 numara olsa kanatlarda Visca ve Trezeguet her şekilde daha iyi olur. Dripling yapan oyuncular fener maçlarını çözüyor. 6-8 Doğucan ve Siopis olabilir sağlam tutup ön bölge kontra oynayabilirler. Abdulkadir / Hamsik / Bardhi 3'ünden birini 10 numara da görürüz.
Fener'in kanatlar yillardir otoban oldugu icin Ekuban'dan beri sov yapan takimlar gördük. Kerem gibi isler yapabilir Abdülkadir. Trezeguet ilk macta bunlara gol atmayi basarmisti ayrica. Savunma arkasina atilacak toplar önemli - Bakasetas yokken bu toplari Hamsik atabilir.

Egribayat
Kadioglu Akaydin Szalai Alioski
Güler Crespo Zajc Rossi
Batshuayi Valencia​

Peres/Arao/Ismail bunlar da kadroda olabilir. Her mac farkli 11 cikardigi icin tahmin yapmak zor.

Geri
Üst Alt