SL 22/23 H:34 | Fenerbahçe 3-1 Trabzonspor | MS | 18 Mayıs

Arda 11 değil bu arada. Yedeklerde var mı bilmiyorum.

Fenerbahçe XI: İrfan, Peres, Szalai, Samet, Ferdi, Arao, Zajc, Emre, Rossi, Batshuayi, Valencia

Trabzonspor XI: Uğurcan, Larsen, Hüseyin, Bartra, Eren, Doğucan, Siopis, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Visca, Umut Bozok

Fener medyasına göre yok, düpedüz 1500 dk ama Arda bırakıp gitmezmiş. Çocuğun babası menajeri galiba, 3-5 atar tutarız diye bakıyorlardı. Sakatlık işi belli olmaz. 1500'ü tamamlamamak için dizlerinde derman kalmamış olabilir.
Bejekelillerin taptığı abubakar misali diyorsun yani mantıklı bence

Fenerbahçe XI: İrfan, Peres, Szalai, Samet, Ferdi, Arao, Zajc, Emre, Rossi, Batshuayi, Valencia

Trabzonspor XI: Uğurcan, Larsen, Hüseyin, Bartra, Eren, Doğucan, Siopis, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Visca, Umut Bozok
klasik üçlü savunmasıyla çıkmış gibi

Bunlar puan kaybederse rızalı Sivasın içinden geçmeyen adam değil.

Şu an farklı farklı kanallarda fenerin ilk 11'i bile tutmuyor kimi Emre'yi kimi Arda'yı 11'e koymuş.

Fener 4-4-2 çıkmış lakin merkezi yumuşak bırakmış. İş Trabzon'un defansı ve merkez performansında.

Trabzonspor XI: Uğurcan, Larsen, Hüseyin, Bartra, Eren, Doğucan, Siopis, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Visca, Umut Bozok.

delikanlı oyunculardan oluşan bir 11

Trabzon 1 puan alsa yetiyor bize değilmi? Sivas galibiyetiyle şampiyonluk?

Ilk yaridaki macta Aptul yoklari oynamisti yanlis hatirlamiyosam.

fener bu kadroyla yenilir, ileride 4 tane pres yapmayan ve takim oyunu oynamayan adam oynatiyor jesus

arda'yi koymadi diye fenerliler cildiriyordur eger sakat falan degilse

Arda 11'miş. Az önce Emre diye paylaşıyorlardı. Güncellediler. Son anda değiştirmişler sanırım

Geri
Üst Alt