Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bejekelillerin taptığı abubakar misali diyorsun yani mantıklı benceFener medyasına göre yok, düpedüz 1500 dk ama Arda bırakıp gitmezmiş. Çocuğun babası menajeri galiba, 3-5 atar tutarız diye bakıyorlardı. Sakatlık işi belli olmaz. 1500'ü tamamlamamak için dizlerinde derman kalmamış olabilir.
klasik üçlü savunmasıyla çıkmış gibiArda 11 değil bu arada. Yedeklerde var mı bilmiyorum.
Fenerbahçe XI: İrfan, Peres, Szalai, Samet, Ferdi, Arao, Zajc, Emre, Rossi, Batshuayi, Valencia
Trabzonspor XI: Uğurcan, Larsen, Hüseyin, Bartra, Eren, Doğucan, Siopis, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Visca, Umut Bozok
Fener 4-4-2 çıkmış lakin merkezi yumuşak bırakmış. İş Trabzon'un defansı ve merkez performansında.Arda 11 değil bu arada. Yedeklerde var mı bilmiyorum.
Fenerbahçe XI: İrfan, Peres, Szalai, Samet, Ferdi, Arao, Zajc, Emre, Rossi, Batshuayi, Valencia
Trabzonspor XI: Uğurcan, Larsen, Hüseyin, Bartra, Eren, Doğucan, Siopis, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Visca, Umut Bozok
İki takım da 4'lü çıkmış. Peres sol bek.klasik üçlü savunmasıyla çıkmış gibi
Bartre gol yedirirse sasirmamTrabzonspor XI: Uğurcan, Larsen, Hüseyin, Bartra, Eren, Doğucan, Siopis, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Visca, Umut Bozok.
delikanlı oyunculardan oluşan bir 11
fener bu kadroyla yenilir, ileride 4 tane pres yapmayan ve takim oyunu oynamayan adam oynatiyor jesusArda 11 değil bu arada. Yedeklerde var mı bilmiyorum.