Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.106
- 10.496
- 1.303
Oynanır la niye oynanmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korkutma bizi ahbap niye oynanmasin.bu maç oynanmaz. şu ligi bir bitiremedik hayırlısıyla
salı'ya uzar bu seçim işiKorkutma bizi ahbap niye oynanmasin.
yarın biter 2. tur denilirsalı'ya uzar bu seçim işi
bu maç oynanmaz. şu ligi bir bitiremedik hayırlısıyla
Şu ilk tur 2. tur muhabbeti mümkünse futbola bulaşmasın reis.Biz temizinden maçları konsantrasyon adı altında odaklanmaya bakalım ve maçları kazarak geçelim..2’de 2 yapın da ikinci tura kadar şampiyonluğu ilan edelim bari
Moralim bozuldu, düzeltecek bir şey lazım. Bizim galibiyette çok yetmez gibi, bir fener mağlubiyeti daha iyi olur doğrusuŞu ilk tur 2. tur muhabbeti mümkünse futbola bulaşmasın reis.Biz temizinden maçları konsantrasyon adı altında odaklanmaya bakalım ve maçları kazarak geçelim..
İstersen sen de şampiyonluk totemine katıl reis.Trabzonspor puan alırsa Trabzonsporla ilgili birinin fotoğrafını 1 haftalık diğer maça kadar avatara koy.Hem üzülecek 1 şey de yok seçimin kazananı da yok çünkü 2 hafta sonra seçim olacak..Moralim bozuldu, düzeltecek bir şey lazım. Bizim galibiyette çok yetmez gibi, bir fener mağlubiyeti daha iyi olur doğrusu
Seçim işinde mantığım bittiğini söylüyor da çok konuşmayalım. TS’nin puan alacağına canı gönülden inanıyorum, Perşembe günü yine moral olacaklar inş. TS formalı Metin Oktay mı koyayım, Yattara mı bilemedimİstersen sen de şampiyonluk totemine katıl reis.Trabzonspor puan alırsa Trabzonsporla ilgili birinin fotoğrafını 1 haftalık diğer maça kadar avatara koy.Hem üzülecek 1 şey de yok seçimin kazananı da yok çünkü 2 hafta sonra seçim olacak..
Orası senin bileceğin iş reis.Hangisini uygun görüyosan hangisini avatar yapacaksan için rahat edecekse o fotoğrafı avatarına koy gitsin..Seçim işinde mantığım bittiğini söylüyor da çok konuşmayalım. TS’nin puan alacağına canı gönülden inanıyorum, Perşembe günü yine moral olacaklar inş. TS formalı Metin Oktay mı koyayım, Yattara mı bilemedim
Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbulspor-Galatasaray karşılaşmasını takip etmek üzere Recep Tayyip Erdoğan Stadı'na giriş yaptı.