⚽ SL 22/23 H:34 | İstanbulspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Mayıs

ekıbımız rahat bi galibiyet ile ayrılacak

#KONSANTRASYON

Afyonumuzu alalım. Seçimde yine yüzümüz gülmedi. Fener formalı oy kullananlar yüzünden olma ihtimalini yüksek gördüğümü belirtmek isterim

Şu ilk tur 2. tur muhabbeti mümkünse futbola bulaşmasın reis.Biz temizinden maçları konsantrasyon adı altında odaklanmaya bakalım ve maçları kazarak geçelim..
Moralim bozuldu, düzeltecek bir şey lazım. Bizim galibiyette çok yetmez gibi, bir fener mağlubiyeti daha iyi olur doğrusu

Moralim bozuldu, düzeltecek bir şey lazım. Bizim galibiyette çok yetmez gibi, bir fener mağlubiyeti daha iyi olur doğrusu
İstersen sen de şampiyonluk totemine katıl reis.Trabzonspor puan alırsa Trabzonsporla ilgili birinin fotoğrafını 1 haftalık diğer maça kadar avatara koy.Hem üzülecek 1 şey de yok seçimin kazananı da yok çünkü 2 hafta sonra seçim olacak..

İstersen sen de şampiyonluk totemine katıl reis.Trabzonspor puan alırsa Trabzonsporla ilgili birinin fotoğrafını 1 haftalık diğer maça kadar avatara koy.Hem üzülecek 1 şey de yok seçimin kazananı da yok çünkü 2 hafta sonra seçim olacak..
Seçim işinde mantığım bittiğini söylüyor da çok konuşmayalım. TS’nin puan alacağına canı gönülden inanıyorum, Perşembe günü yine moral olacaklar inş. TS formalı Metin Oktay mı koyayım, Yattara mı bilemedim

Seçimine de sokayım, ekonomisine de sokayım. Galatasaray'dan ayrı kalıyoruz.

Tek hedef şampiyonluk. Oynatın şu ligi bitirin.

Seçim işinde mantığım bittiğini söylüyor da çok konuşmayalım. TS’nin puan alacağına canı gönülden inanıyorum, Perşembe günü yine moral olacaklar inş. TS formalı Metin Oktay mı koyayım, Yattara mı bilemedim
Orası senin bileceğin iş reis.Hangisini uygun görüyosan hangisini avatar yapacaksan için rahat edecekse o fotoğrafı avatarına koy gitsin..

Evet odak noktamız olan lige odaklanalim.
İstanbul maçını alıp tsnin kiyagini gördükten sonra Sivas ta şampiyonluk alırız inşallah.
Sonrasıda olacak şey budur.
images (14).webp

Geri
Üst Alt