⚽ SL 22/23 H:34 | İstanbulspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Mayıs

Çok şükür bugün Galatasaray'ın maçı var.
Bunaldım bu seçim muhabbetinden.

Siyasilerin peşini bırakın bizim tek gayemiz Galatasaray!

Kazanıp moral bulalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galibiyet rekoru kırdığımız sezonun en iyi 5 oyuncusundan 1'i halbuki.
Haci 35 yasindaki adama 3 sene sozlesme verdiklerinde hic sorgulamadin mi? Benim ilk besimde degiil. Icardi ve Kerem'le iyi oynadigi donemler oldu ama bir sureklliligi yok. Vuruslari da kiz gibi. Kaldi ki o seride Ne kadar az yedigimizi de dusunursek bence ilk bese isim yazmaya geriden baslamaliyiz.

Haci 35 yasindaki adama 3 sene sozlesme verdiklerinde hic sorgulamadin mi? Benim ilk besimde degiil. Icardi ve Kerem'le iyi oynadigi donemler oldu ama bir sureklliligi yok. Vuruslari da kiz gibi. Kaldi ki o seride Ne kadar az yedigimizi de dusunursek bence ilk bese isim yazmaya geriden baslamaliyiz.
trabzondaki maçtaki şutunu hiç unutmadım. nasıl atamadı o gölü diye

3 senelik sozlesme verilmedi ki Mertens'e ne alaka yani?

1+1 (opsiyon da devreye otomatikmen girmis durumda oynadigi mac sayisindan dolayi)

Ha uc ha iki ne farkeder?

1+1 diyorum ne 2 ya da 3?

25 resmi macta forma giydigi an opsiyon devreye giriyordu zaten o da gecen macta tamamlandi ve devreye girdi. 3 yil diye atiyorsun sonra ha 2 ha 3 ne fark eder diyorsun. Fark ediyor demek, bunu belirtmek istedim o yuzden.

İstanbul (D)
Sivas
Ankaragücü (D)

bu 3 maça da final gibi çıkacağız ve 3'te 3 gelecek inşallah.

1+1 diyorum ne 2 ya da 3?

25 resmi macta forma giydigi an opsiyon devreye giriyordu zaten o da gecen macta tamamlandi ve devreye girdi. 3 yil diye atiyorsun sonra ha 2 ha 3 ne fark eder diyorsun. Fark ediyor demek, bunu belirtmek istedim o yuzden.
Tamam memur bey.

kasımpaşa eğer sivasspor'u yenerse istanbulspor bizim maçımızda sınırlarını zorlayacaktır. kasımpaşa kaybında ise istanbulspor daha temkinli ve 1 puan hedefiyle maçı oynayabilir, esas hedefleri haftaya oynayacakları kasımpaşa maçı olur.

Mertens 14 maçlık serinin başka kahramanlarındandir. Sakatlık sonrası yaşı sebebi ile form tutması zaman alır. Ayrıca bu tür isimli oyuncuların kulup bünyesinde olması her zaman bize avantajdır. Kontratı uzadı ayrıca seneyede katkı vereceğine eminim. Adamın iş disiplini ve kulübe saygısı var

Bence kolay maç olacak rahat kazanacağız inşallah.Mertens saha içi ve saha dışında lider bir oyuncu bence gayet faydalı oldu,iyiki almışız diyorum.seneye de gayet faydalı olur.

kazanırsak istanbul kalan önemli maçlarını lüks stadımızda oynayabilir

Kazanın şu maçı. İyi futbol falan umrumda değil. İsterseniz rakip takımın 8 topu direkten dönsün, 2 penaltı kaçırsınlar. 39 tane kaleyi bulan şutları olsun. Ama biz 90 artı 7'de attığımız bir kontra atak golüyle 1-0 kazanalım. Umrumda değil. Yeter ki kazanalım.

Geri
Üst Alt