Çok şükür bugün Galatasaray'ın maçı var.
Bunaldım bu seçim muhabbetinden.
Siyasilerin peşini bırakın bizim tek gayemiz Galatasaray!
Bunaldım bu seçim muhabbetinden.
Siyasilerin peşini bırakın bizim tek gayemiz Galatasaray!
Haci 35 yasindaki adama 3 sene sozlesme verdiklerinde hic sorgulamadin mi? Benim ilk besimde degiil. Icardi ve Kerem'le iyi oynadigi donemler oldu ama bir sureklliligi yok. Vuruslari da kiz gibi. Kaldi ki o seride Ne kadar az yedigimizi de dusunursek bence ilk bese isim yazmaya geriden baslamaliyiz.Galibiyet rekoru kırdığımız sezonun en iyi 5 oyuncusundan 1'i halbuki.
trabzondaki maçtaki şutunu hiç unutmadım. nasıl atamadı o gölü diyeHaci 35 yasindaki adama 3 sene sozlesme verdiklerinde hic sorgulamadin mi? Benim ilk besimde degiil. Icardi ve Kerem'le iyi oynadigi donemler oldu ama bir sureklliligi yok. Vuruslari da kiz gibi. Kaldi ki o seride Ne kadar az yedigimizi de dusunursek bence ilk bese isim yazmaya geriden baslamaliyiz.
3 senelik sozlesme verilmedi ki Mertens'e ne alaka yani?Haci 35 yasindaki adama 3 sene sozlesme verdiklerinde hic sorgulamadin mi? Benim ilk besimde degiil. Icardi ve Kerem'le iyi oynadigi donemler oldu ama bir sureklliligi yok. Vuruslari da kiz gibi. Kaldi ki o seride Ne kadar az yedigimizi de dusunursek bence ilk bese isim yazmaya geriden baslamaliyiz.
Ha uc ha iki ne farkeder?3 senelik sozlesme verilmedi ki Mertens'e ne alaka yani?
1+1 (opsiyon da devreye otomatikmen girmis durumda oynadigi mac sayisindan dolayi)
Ha uc ha iki ne farkeder?
Tamam memur bey.1+1 diyorum ne 2 ya da 3?
25 resmi macta forma giydigi an opsiyon devreye giriyordu zaten o da gecen macta tamamlandi ve devreye girdi. 3 yil diye atiyorsun sonra ha 2 ha 3 ne fark eder diyorsun. Fark ediyor demek, bunu belirtmek istedim o yuzden.
Mertens 14 maçlık serinin başka kahramanlarındandir. Sakatlık sonrası yaşı sebebi ile form tutması zaman alır. Ayrıca bu tür isimli oyuncuların kulup bünyesinde olması her zaman bize avantajdır. Kontratı uzadı ayrıca seneyede katkı vereceğine eminim. Adamın iş disiplini ve kulübe saygısı varHaci 35 yasindaki adama 3 sene sozlesme verdiklerinde hic sorgulamadin mi? Benim ilk besimde degiil. Icardi ve Kerem'le iyi oynadigi donemler oldu ama bir sureklliligi yok. Vuruslari da kiz gibi. Kaldi ki o seride Ne kadar az yedigimizi de dusunursek bence ilk bese isim yazmaya geriden baslamaliyiz.