⚽ SL 22/23 H:34 | İstanbulspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Mayıs

Maçın oynanacağı stad belli değil tahminim Kasımpaşa ya da bizim stadyum da oynamak isteyebilirler bizim stad da oynamalarına engel bir durum yok İstanbulspor isterse oynayabiliyor. Bekleyip görmek lazım.
Haluk Yürekli söylediğine göre ya kendi stadlarında ya da Kasımpaşa stadında oynanacakmış başka stad olma ihtimali yokmuş.

Kasımpaşa stadı mantıklı olabilir bu sene Ümraniyespor-Trabzonspor maçı da orada oynanmıştı.

Simdi önde press yapip yine Kerem'in bolgesinden rakibi cikarirlarsa ya oradan Eze'yi bulacaklar ya da Rasit onde kalacagindan uzun pas ile Ethemi'yi bulacaklar. Aslinda birebir Basak taktigini yapacaklar. Bence Mitso daha isabetli tercih olur desem de bir yandan Mertens daha formsuz.

sevgili halil ,

rakip dolayli mac onu ustteki yorumunu bolgesel ve bireysel versuslar baglaminda oldukca onemli buldum. + olarak >
bunu daha da detaya indirebilirsek iyi olur kanimca.

rakip hangi formasyonda ve ic saha da buyuklere karsi nasil oynamis ,
rakibin en etkili oyuncular ,en etkisizleri, duran toplarda defansda ve ofansda nasil reaksiyon ve aksiyon gosteriyorlar. . . gibi gibi noktalara hep beraber irdelemek daha net done'leri gormemize vesile olabilir diye dusunuyorum.

sinerji ve konsantrasyonu sezonu garantiledigimiz ana kadar lutfen elden birakmayalim. foruma giren ,yazan veya okur olan tum renkdaslarimiz bu noktayi rica ediyorum akildan cikarmasin.

<
daha once de dedigim gibi : keske bu konuya bagli sinerji ve konsantrasyona -odaklanma- temali genel bir baslik olsa. . .
@Uğur İz , @Alper Altun .

*rehavet havasi seziyorum son macimizin bitis dudugunden beri.
aman dikkat......

sevgili levent tuzemen 'in su yorumuna bizim sozlukte denk geldim, ayri baslik acilasi bir noktaya parmak basmis kanimca :

levent tüzemen: galatasaray'ı şampiyon ilan etmek isteyenler, bu düşünceleriyle kötülük yapar. rakiplerin matematiksel şansı devam ederken bu ayrıntıyı görmezden gelmek zafer sarhoşluğudur. ligin boyu kısaldı, g.saray son 4 maça 5 puan farkla giriyor. bu büyük bir avantaj. ancak g.saray camiası, teknik heyeti ve futbolcular başakşehir zaferi sonrası 'bu iş bitti, biz şampiyonuz' yanılgısına ve saplantısına girmemelidir. oyuncuların ayakları yere basmalı, istanbulspor, sivas ve ankaragücü maçlarından alınacak 9 puan, g.saray'ı şampiyon yapar.

.

@Murat Durmaz , @Aras Şimşek ,,

sevgili halil ,

rakip dolayli mac onu ustteki yorumunu bolgesel ve bireysel versuslar baglaminda oldukca onemli buldum. + olarak >
bunu daha da detaya indirebilirsek iyi olur kanimca.

rakip hangi formasyonda ve ic saha da buyuklere karsi nasil oynamis ,
rakibin en etkili oyuncular ,en etkisizleri, duran toplarda defansda ve ofansda nasil reaksiyon ve aksiyon gosteriyorlar. . . gibi gibi noktalara hep beraber irdelemek daha net done'leri gormemize vesile olabilir diye dusunuyorum.

sinerji ve konsantrasyonu sezonu garantiledigimiz ana kadar lutfen elden birakmayalim. foruma giren ,yazan veya okur olan tum renkdaslarimiz bu noktayi rica ediyorum akildan cikarmasin.

<
daha once de dedigim gibi : keske bu konuya bagli sinerji ve konsantrasyona -odaklanma- temali genel bir baslik olsa. . .
@Uğur İz , @Alper Altun .

*rehavet havasi seziyorum son macimizin bitis dudugunden beri.
aman dikkat......

sevgili levent tuzemen 'in su yorumuna bizim sozlukte denk geldim, ayri baslik acilasi bir noktaya parmak basmis kanimca :

levent tüzemen: galatasaray'ı şampiyon ilan etmek isteyenler, bu düşünceleriyle kötülük yapar. rakiplerin matematiksel şansı devam ederken bu ayrıntıyı görmezden gelmek zafer sarhoşluğudur. ligin boyu kısaldı, g.saray son 4 maça 5 puan farkla giriyor. bu büyük bir avantaj. ancak g.saray camiası, teknik heyeti ve futbolcular başakşehir zaferi sonrası 'bu iş bitti, biz şampiyonuz' yanılgısına ve saplantısına girmemelidir. oyuncuların ayakları yere basmalı, istanbulspor, sivas ve ankaragücü maçlarından alınacak 9 puan, g.saray'ı şampiyon yapar.

.

@Murat Durmaz , @Aras Şimşek ,,
Aynen, en az onlar kadar savasmazsak puan kaybi surpriz olmaz. Teknik heyete ve taraftara buyuk iş düşüyor

Niye şehir dışına çıkalım enayimiyiz biz herkes olimpiyatta oynadı istanbulsporla, şunu kasımpaşa stadında yapmak çok mu zor ??

Kolay maç yok maalesef. Rahat maç izlemek için Ekim ayını bekleyeceğiz herhalde

Müthiş 1 zemin..
Fv16k_lXoAAZP6R

Fv16k_jXwAEK6XU

Bu sefer vurdugumuz gol olsun bari yav. Erkenden sonuca gidemedigimiz maçlar çok sıkıntılı geçiyor.

Kasımpaşa stadında muhtemelen karşı tribünü komple bize verirler. Kale arkalarını kendi taraftarına açarlarsa da orayı da bizimkiler doldurur.

Stadınız yoksa maça çıkmayın lan. Stressiz hükmen 3-0lık galibiyet stresli Pazar’dan sonra iyi gelir.

Geri
Üst Alt