⚽ SL 22/23 H:34 | İstanbulspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Mayıs

Abi penaltının nesi şanstı renktaşlar ya adam ayağıyla vuruyor şans dediğin birinin götüne çarpar ordan eline değer karamboldür şans olur, baba gibi penaltı yaptı İstanbullu

icardi stoperlerın icinden cıkmıyor

böyle forvet olunmaz abi her atılan top stopere gidiyor böylece

Midtsjö umarım hazır tutmuştur kendisini. Orta sahadan yapacağı delici koşularla maçı çok kolay hale getirebilir.

Kanatlar pek çalışmıyor ve Mertens, Oliveira'dan kötü

Cok kotuyuz malesef.Su istanbulu ilk yari farklamamiz lazimdi.Oliveira,mertens berbat.Kerem lige basladigi gibi.Rashica mucadeleci ama yetersiz.Acayip dusmus takim.Bu takimin kalitesi asla bu degil.

Penaltimiz net penaltiydi. Golumuz de ofsaytti. Ancak oncesinde ikinci penaltimiz verilmedi. Bu kacinci artik bilmiyorum.

Beyler siz ne saçmaliyosunuz yok pozisyon bitmiş,yok içinize sinmemiş,top dışarı çiktiktan sonra kafa atilsa ceza sahası içinde pozisyon bitti mi diyeceksiniz icardinin pozisyonunu tam izleyemedim ama ikinci penaltimiz es geçilmiş olabilir siz neyin peşindesiniz..

Hamleden bahsetmedim ki pozisyon bitmiş adam golü kaçırmış veya atmış olan olmuş yani ben verilmemesi taraftarıyım Isla'nın aldığı penaltı da böyle saçmaydı top auta çıkmıştı zaten müdahale olduğunda
Bende sevmiyorum ama bu pozisyonlar p6 futbolda
Fenerde bize atmıştı böyle(söylemişssin)

Bizim son paslarda neden hep hata var. Seneye daha becerikli herifler lazim defansa kaleye yerli yapsınlar. Kerem bal yapmayan ari gibi. Oliviera iyi gibi duruyor o da saçma paslar atiyor.

Mertens zaten hemen çıksın. 2. Yariyi gormemeli

Şükürler olsun ki Mertens ve Sergio yine bok gibi oynuyor. Toreria tek başına her şeyi yapıyor garibim.

mertens sergio çıkmalı yetti artık isterse aydın yılmaz girsin

Geri
Üst Alt