⚽ SL 22/23 H:35 | Galatasaray 2-0 Sivasspor | MS | 20 Mayıs

Kırmızıyı yedi ebesini eşşekler belleyen var hakemi!

mertens out yusuf demir in diyorum bu çocuğun şampiyonlukta bi imzası olacak

Hala kerem oynamasin diyenler var. Kerem olmasa kaleye veya pozisyona giremiyoruz.

Arda iti pozisyonu net gordu. Gormese kart vermezdi zaten. Kirmizi oldugunu biliyordu ama basima bela almayayim VAR'a birakayim dedi. VAR'daki Koc beslemesi de uzerine duseni yapti.

Icardi ikiyi atmalıydı bariz kötü bir karar verdi pas vererek kendide bunun farkında
Maça tam o an yetişebildim arkadaş koskoca Icardi'sin geçen hafta attığı 2. gol daha zordu orada ayağının dışıyla bomboş köşeye tıklardı ya fantezi aradı resmen

Mertens yine yok ortalarda yani o pozisyondaki oyuncu ciddi fark yaratmalı

Bu şerefsizler ya zaniolonun cezayı iptal etsinler yada o gargameli direkt sutlasinlar.Ben böyle kepazelik görmedim, bunlara anca olu mesutu izleyip siyasi propaganda yaptırmak müstahak.

1684601610520.webp

bu adamın günahı ne

Son maça kalırsa şampiyonluk her türlü kahpeliği yapar bunlar net kırmızıyı es geçtiler üstelik sezonun son çeyreğinde Oliveira ve mertens öldü bitti iteleye iteleye götürüyoruz ç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Barışlık maç girerse, goller izleriz.Oliveira,Mertens > Midsjo,Bay ile baslamalı ikinci yariya.

İlk yarı bitirebilirdik çünkü rakip yok. Ayrıca gol lazım Allah göstermesin bir kazara beraberlikte averaj - gol sayısı konuşmaya başlarız

Şu pozisyonun VAR kaydı açıklanmalı. Ben bu kadar art niyetli, sakatlamaya yönelik yapılan bir hareket görmedim son dönemde. Allah hepinizin belasını versin.

Yaziklar olsun buna kirmizi vermeyene. Buna 80lerde bile kirmizi verildi.

Geri
Üst Alt