- 21 Haziran 2011
- 27.123
- 7.275
- 2.238
Kesinlikle inş aramayız o pozisyonuMaça tam o an yetişebildim arkadaş koskoca Icardi'sin geçen hafta attığı 2. gol daha zordu orada ayağının dışıyla bomboş köşeye tıklardı ya fantezi aradı resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle inş aramayız o pozisyonuMaça tam o an yetişebildim arkadaş koskoca Icardi'sin geçen hafta attığı 2. gol daha zordu orada ayağının dışıyla bomboş köşeye tıklardı ya fantezi aradı resmen
Kadikoye kalan bisey yok renkdas mac bizim sahadaSon maça kalırsa şampiyonluk her türlü kahpeliği yapar bunlar net kırmızıyı es geçtiler üstelik sezonun son çeyreğinde Oliveira ve mertens öldü bitti iteleye iteleye götürüyoruz ç
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Özgür yankayaVAR'daki serefsiz kim bugun?
Son maça kalırsa şampiyonluk her türlü kahpeliği yapar bunlar net kırmızıyı es geçtiler üstelik sezonun son çeyreğinde Oliveira ve mertens öldü bitti iteleye iteleye götürüyoruz ç
OLUR MU Hoca ikinci yari bireysel performansların artmasını bekleyecek.Barışlık maç girerse, goller izleriz.Oliveira,Mertens > Midsjo,Bay ile baslamalı ikinci yariya.
Maç bizim sahada broSon maça kalırsa şampiyonluk her türlü kahpeliği yapar bunlar net kırmızıyı es geçtiler üstelik sezonun son çeyreğinde Oliveira ve mertens öldü bitti iteleye iteleye götürüyoruz ç
Şunu d.a diye yayınlamayan sosyal medya ekibi de defolsunallahtan ayak kirilmamis
![]()
Yunus kadroda yokKaan Ayhan girip Mertens çıkmalı. Sergio çıkıp Yunus girmeli.
Kaan stoperlerin önünde hava toplarını almalı. Ribaundları da stoperler toplar böylece. Uzun toplar sakat. Hava toplarını alamıyoruz.
Sorma ya kalbim duracak bi gün maçta.Bıktım artık şu 1-0 lı stres getiren skorlardan.